Zebra Linax Tafels

zebra-linax-tafels-header.jpg
linax zebra tafel teak rvs
Zebra Linax Uitschuiftafel Teak RVS 220-280cm


1 x Zebra Linax uitschuiftafel Teak RVS

Afm: ± 220-280x100x75cm (LxBxH)

Van: € 3.599,00Voor: € 3.249,00Artikelnummer: 7570

Garantie & Onderhoud

3 Jaar garantie
Alle Zebra producten hebben een garantie van 3 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

Roestvaststaal
Roestvaststaal, mits goed afgewerkt, heeft een uitzonderlijk lang leven. Hoewel tuinmeubelen van RVS prima van elke gewenste kleur kunnen worden voorzien, is het juist de kleur en uitstraling van het materiaal zelf dat veel mensen aanspreekt. Goed laswerk en de nabehandeling zijn daarvoor wel essentieel en daar kunt u van op aan bij Zebra. Het staal is van zichzelf volledig beschermd tegen roest door een ondoordringbaar oxidelaagje.

Duurzaam Teakhout
Teakhouten tuinmeubelen zorgen voor een prachtige uitstraling. Bovendien is het sterk materiaal en vraagt het weinig onderhoud. Als u uw teakmeubelen buiten laat staan, krijgt het in de loop der jaren een ander uiterlijk. U kunt uw teakhouten tuinmeubelen prima onderhouden met de artikelen uit ons teak onderhoudsmiddelen programma. Daarnaast kunt u teak met groene zeep reinigen. Recycled Teak: Onregelmatigheden zijn kenmerkend voor het product. Dit soort onregelmatigheden kan daarom ook nooit aanleiding vormen voor reclamatie,  garantie of claim. Het betreft een handtekening van originaliteit.

Kenmerken

Zebra Linax tafel: Strak in het oog springende vormen in contrast met de bladen van teakhout. Het warme teak tovert een glimlach op het gezicht van het koele blinkende staal. Ook deze series zijn kwaliteits producten van Zebra-Greenline.

De ZEBRA greenline serie wordt gemaakt uit hoogwaardig materiaal, waaronder gerecycled teakhout. Dit teak wordt verkregen uit oude boten, schepen, bruggen en huizen en zorgvuldig geselecteerd waarna het wordt gereinigd, verlijmd en geborsteld. Ieder stuk hout dat wordt gebruikt is uniek en heeft een eigen verhaal dat verteld wordt door kleine oneffenheden, noesten, gutsen en andere gebruikssporen die de greenline serie zijn bijzondere charme geven.

Eindelijk vrije tijd – Tijd om te genieten en te ontspannen!

En voor dit doel vervaardigt ZEBRA comfortabele tuinmeubelen: stoelen, tafels, krukken en banken voor buiten, evenals zonbescherming en andere accessoires. De huidige collectie bevat klassieke en verrassende gevlochten meubels, meubels uit gerecycled teak en roestvrij staal, loungesets en meubels in maritieme landelijke Scandinavische stijl: mooi en geraffineerd design van waterbestendige materialen. Met precisie gemaakt en tevens duurzaam en robuust, zo heeft u heel lang plezier van uw ZEBRA-meubelen. Genieten, ontspannen en een mooier buitenleven: laat u inspireren.

Productinformatie

Materialen:
Frame: RVS
Hout: Recycled Teak
HPL: High Pressure Laminate

Kleuren:
Frame: RVS
Teak: Natural Teak

Beschikbare afmetingen (LxBxH):
171x100x75cm
220x100x75cm
220-280x100x75cm

Prachtig te combineren met:
Nexxt Tuinstoel
One Tuinstoel
Summit Tuinstoel

Gerelateerde artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie