Studio 20 Surabaja Buitenkeuken

studio-20-jakarta-header.jpg
  • studio-20-jakarta-buitenkeuken-1558102191-1.jpg
  • studio-20-jakarta-buitenkeuken-1558102191-2.jpg
  • studio-20-kleurstaal-graniet-pearl-grey-1517994635-1517999203-1558102191.jpg

Garantie & Onderhoud

3 Jaar garantie
Alle Studio 20 producten hebben een garantie van 3 jaar.

Graniet
Graniet is een natuursteen die ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Graniet wordt gedolven in grote stukken en komt onder meer voor in België, Noorwegen, Zweden en Frankrijk. Het materiaal bestaat uit mineralen. Deze mineralen bepalen ook de kleur. De hoofdkleuren waarin graniet verkrijgbaar is, zijn zwart, roze en wit. Graniet is voor 100% een natuurproduct. Dit betekent dat ieder werkblad van graniet uniek is. De prijs van graniet wordt bepaald door de waarde die eraan gehecht wordt en door de zeldzaamheid van de samenstelling.

Duurzaam Teakhout
Teakhouten tuinmeubelen zorgen voor een prachtige uitstraling. Bovendien is het sterk materiaal en vraagt het weinig onderhoud. Als u uw teakmeubelen buiten laat staan, krijgt het in de loop der jaren een ander uiterlijk. U kunt uw teakhouten tuinmeubelen prima onderhouden met de artikelen uit ons teak onderhoudsmiddelen programma. Daarnaast kunt u teak met groene zeep reinigen. Recycled Teak: onregelmatigheden zijn kenmerkend voor het product. Dit soort onregelmatigheden kan daarom ook nooit aanleiding vormen voor reclamatie, garantie of claim. Het betreft een handtekening van originaliteit.

Kenmerken

De Studio 20 Surabaja buitenkeuken. Het keukenblok is gemaakt van massief teakhout. De topplaten zijn van 3cm dik graniet. Achter het rechter deurtje is plaats voor de gasfles, het linker kastje is geschikt voor opslag. Vanwege het feit dat hier massief teakhout gebruikt wordt, is de kans op scheurtjes en verkleuring door weersinvloeden, aanwezig.

Met de Surabaja buitenkeuken leveren wij de Maxim GT4B-V. De Maxim wordt geleverd in glanzend zwart en blinkend RVS. Het is makkelijk schoon te maken, gaat jarenlang mee en geeft een moderne touch aan het terras.

 

Productinformatie

Materialen:
Meubel: Teakhout
Blad: Graniet

Kleuren:
Meubel: Natural Teak
Graniet: Pearl Grey

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie