4 Seasons Outdoor Rivoli Tafels

rivoli-tafels.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-1.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-2.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-3.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-4.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-5.jpg
  • 4-seasons-outdoor-rivoli-tafels-1582125563-6.jpg

Garantie & Onderhoud

Teakhout voelt van natura zacht aan en is tegelijkertijd duurzaam en bestand tegen regen. Onbehandeld teakhout heeft een natuurlijke uitstraling en krijgt langzaam maar zeker een mooie, zilvergrijze tint.

Teakhout is een natuurproduct waardoor haarscheurtjes of kleine oppervlaktescheurtjes inherent zijn aan het materiaal en hebben geen invloed op de levensduur. Je kunt het teakhout het beste schoonmaken met de 4 Seasons Outdoor teakcleaner. Het is van groot belang dat wanneer u de teakcleaner gebruikt, de tafel eerst kurkdroog is voordat het hout behandeld wordt met de 4 Seasons Outdoor protector.

Let op!
Gebruik van een hogedrukreiniger raden wij ten stelligste af evenals reinigen met een agressief schoonmaakmiddel. Wees voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw houten meubel in verband met blijvende schade. Tevens adviseren wij u om de meubelen niet af te dekken of om langdurig decoratiemateriaal, zoals bloempotten, placemats, tafelkleden of andere producten, op de meubelen te plaatsen daar er blijvende vlekken of verkleuring kan ontstaan.

Kenmerken

De 4Seasonsoutdoor Rivoli tafel serie. Simpel, maar prachtig door zijn eenvoud. De 4SO Rivoli tafel nodigt uit om lekker aan tafel te gaan zitten en te genieten van de zon. Een fijne tafel om stijlvol aan te dineren, of om een boek aan te lezen in de avondzon. Door zijn design een echte blikvanger in je tuin. Een tijdloze tafel waaraan je vele avonden kunt doorbrengen met vrienden en familie. De 4Seasons Rivoli is helemaal van nu met het extra mooie teak blad! Een absolute musthave als je van gezellige etentjes houdt in eigen tuin. De enige vraag die je jezelf nog moet stellen is, ga je voor een teak onderstel of toch voor industrieel rvs of aluminium?

De 4Seasons Rivoli collectie bestaat uit verschillende bladen en onderstellen. Je kunt kiezen voor een teak of Ceramic blad, maar er is ook nog een derde optie: slimtop. Slimtop tafelbladen zijn sterk, zeer duurzaam en UV bestendig. Kies hierbij een onderstel van RVS of aluminium in de kleuren: wit, taupe of antraciet. Ook is er een koffietafel verkrijgbaar, fijn te combineren met een comfortabele loungeset. Ook deze series zijn  kwaliteits producten van 4 Seasons Outdoor!  De tafels zijn door hun universele kleuren goed te combineren met veel tuinstoelen. Ook is de tafel 100% weerbestendig zodat u het hele jaar door de tafel buiten kunt laten staan, in weer en wind. De Slim-Top is een innovatief nieuw materiaal met een hoge UV bestendigheid, het blad is goed krasbestendig en licht van gewicht.

Productinformatie

Beschikbare afmetingen(LxBxH):
220x95x75cm
170x95x75cm
170x95x105cm

Beschikbare onderstellen:
Aluminium
RVS

Kleuren:
Teak: Natural
Aluminium onderstel: Taupe, Antraciet, White

Goed te combineren met:
Nexxt tuinstoelen
Plaza tuinstoelen
Luton tuinstoelen

Gerelateerde artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie