Tuinsets Teak

Teak hout is dé ideale houtsoort voor buiten; door zijn natuurlijke oliën is teakhout volledig weersbestendig en behoeft geen bijzonder onderhoud om in het Hollandse klimaat te overleven. Na verloop van tijd zal het hout verkleuren naar een grijze tint, als dan de teakhouten meubelen regelmatig een schoonheidsbeurt met een sopje van 'groene zeep' krijgen ontstaat de muisgrijze tint die we ook wel van het scheepsdek kennen: een sieraad voor uw tuin! ook zal Teakhout in de loop der tijd haarscheurtjes gaan vertonen: Wanneer je kiest voor teakhout, verwachten we dat je deze eigenschappen waardeert. U kunt dit proces natuurlijk ook tegen gaan met onze onderhoudsmiddelen mocht u dit willen, zo is er voor elk wat wils!

Een echt schitterende Teakhouten tuinset is de Applebee Antigua Dining welke gecombineerd is met Rope materiaal of de Applebee Condor Dining die schitterde gecombineerd is met Aluminium!

De teak tuin meubel set is al jarenlang een gewilde dining set voor op het terras, juist omdat het zo'n warm en rijke uitstraling geeft aan uw tuin. De tuinmeubelen van teakhout zijn er in een groot aantal verschillende soorten en maten. Kiest u voor een stapelstoel of wellicht een vaste tuinstoel. De keuze is zeer divers, zo kunt u ook Teak met RVS combineren of met wicker zoals de 4Seasons Lisboa tuinstoel met derby tafel, een absolute mix aan materialen! Maak online een keuze uit de verschillende teak diningsets, of kom eens langs bij ons in de showroom zodat we u hierover kunnen adviseren.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • applebee del mar dining hoofdfoto detail 1
  • applebee fleur tuinset 2
  • detail 5 3
  • sfeer 13
  • detail 7 3
  • studio20 teakstoel nica detail
applebee antiqua dining
AppleBee Antigua Tuinset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Dining: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! Het ontwerp van de Applebee Antigua tuinset is vooral gebaseerd op hoekige, kubistische vormen wat deze tuinset zo’n mooi strak karakter geeft.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor bellini
4 Seasons Outdoor Bellini Tuinset

4Seasons Bellini klapstoel : Naast de uitstekende praktische eigenschappen is de set is uiterst decoratief. Uw tuin krijgt er meteen een pittoreske uitstraling van.

Bekijk artikelen

applebee frejus dining tuinset
AppleBee Frejus Tuinset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Frejus Dining: Frisse combinatie van Kwaliteits Teakhout en Textilene ! Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee.

Bekijk artikelen

applebee condor dining
AppleBee Condor Tuinset PREMIUM LINE

Applebee Condor Dining: De Condor tuinstoel heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre dining
4 Seasons Outdoor Sempre Tuinset-Teak-Silver Grey

4Seasons Sempre Tuinset Teak: All about details! De 4Seasons Sempre tuinset heeft een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het design, een lust voor het oog! Ook leverbaar in het antraciet!

Bekijk artikelen

zebra lenyx dining
Zebra Lenyx Dining Tuinset

Zebra Lenyx: Fraai ontwerp met mooie materialen. Heerlijk tafelen! Prachtig vormgegeven, met mooie materialen. Harmonisch en tegelijkertijd contrastrijk kleurenspel, onberispelijke materiaalmix. Stuk voor stuk zeer sfeervolle tuinmeubelen van Zebra.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor ravello dining
4 Seasons Outdoor Ravello Tuinset

4Seasons Ravello: Strak design en elegante look. 4Seasons heeft in de Ravello tuinstoel het warme teakhout gecombineerd met antraciet Rope draad waardoor de Ravello helemaal van deze tijd is, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor.

Bekijk artikelen

niehoff teakhouten hoeklounge unit
Niehoff Unit Lounge-Tuinset

Niehoff Unit Dining: Met de Unit tuinbank kunt u nu het feel-good karakter van een hoekbank naar uw terras brengen.

Bekijk artikelen

applebee la croix dining
AppleBee La Croix Tuinset PREMIUM LINE

AppleBee La Croix Dining: Haute couture voor op het terras! Minimalistisch vorm gegeven met bijzondere details. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee square dining
AppleBee Square Tuinset

Applebee Square Dining: Krachtig en moderne tuinset van teakhout met bijzondere " Belt-Weaving " ! Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor lisboa dining
4 Seasons Outdoor Lisboa Tuinset Antraciet/Teak

4Seasons Lisboa Dining: De absolute tuintrend van dit seizoen, comfortabel én stylish, in de ongekende kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor lisboa dining ice
4 Seasons Outdoor Lisboa Tuinset Ice/Teak

4Seasons Lisboa Dining: De absolute tuintrend van dit seizoen, comfortabel én stylish, in de ongekende kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor Santander dining
4 Seasons Outdoor Santander Tuinset

4Seasons Santander Tuinset Mid Grey: All about details! De 4Seasons Santander tuinset heeft een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het design, een lust voor het oog! Ook leverbaar in het zwart!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor santander dining black
4 Seasons Outdoor Santander Tuinset Black

4Seasons Santander Dining: All about details! De 4Seasons Santander tuinset heeft een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het design, een lust voor het oog!

Bekijk artikelen

sens line sipora bank
SenS-Line Sipora Teak Bank

SenS Sipora: Teak tuinbank voor een wel zéér scherpe prijs.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor flores dining antraciet
4 Seasons Outdoor Flores Tuinset Antraciet-Teak

4Seasons Flores Dining: Strak design en elegante look. 4Seasons heeft in de Flores tuinstoel het warme teakhout gecombineerd met antraciet Rope draad waardoor de Flores helemaal van deze tijd is, een unieke product van 4Seasons Outdoor.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor flores dining green
4 Seasons Outdoor Flores Tuinset Green-Teak

4Seasons Flores: Aansprekend Design en elegante look. 4Seasons heeft in de Flores tuinstoel het warme teakhout gecombineerd met groen gemêleerd Rope draad waardoor de Flores helemaal van deze tijd is, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor.

Bekijk artikelen

zebra alex styx tuinset dining
Zebra Alex Tuinset

Zebra Styx: Een prachtige tafel en stoel met Driftwoodfinish. Zebra Alex: Graphite aluminium met recyclet teak! In combinatie met Phönix tafels en banken!

Bekijk artikelen

castleline eden dining
Castle Line Eden Tuinset Graphit Grey

Castle Line Eden: Mooi design en heerlijk zitcomfort. - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

applebbe elle dining rope
AppleBee Elle Tuinset Rope PREMIUM LINE

Applebee Elle Dining: De Elle Dining heeft een strakke, elegante look. De mooie rondingen en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Elle een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

sens line oscar set
SenS-Line Oskar Tuinset

SenS Oskar: Trendy Tuinset voor een wel zéér scherpe prijs.

Bekijk artikelen

taste 4seasons arturo 91164
Taste 4Seasons Arturo Tuinset

Taste 4Seasons Arturo Dining: make yourself comfortable! Rope tuinset met een stoel in 2 verschillende varianten: met teakhouten armleuning of aluminium.

Bekijk artikelen

castle line maxim dining
Castle Line Maxim Tuinset White

Castle Line Maxim: Prachtige tijdloze unieke combinatie van materialen. - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

castle line maxim dining set
Castle Line Maxim Tuinset Antraciet

Castle Line Maxim: Prachtige tijdloze unieke combinatie van materialen. - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie