Tuinsets RVS

Op zoek naar een absolute blik vanger? Één die een lust voor het oog is? Dan bent u toe aan een RVS tuinset, een echte Eye Catcher op uw terras. Strak in het oog springende vormen in contrast met warm teakhout. Het warme teak tovert een glimlach op het gezicht van het koel blinkende staal. Ook deze RVS dining series zijn absolute kwaliteitsproducten van topmerken zoals 4 Seasons Outdoor en het Duitse Zebra.

RVS en teakhout. Beide materialen zijn weerbestendig en kunnen zonder problemen buiten blijven staan. De oppervlakken van teak tuinmeubelen kunnen in loop van de tijd een dunne, grijze kleur krijgen, die patina wordt genoemd. Dit vormt een mooie aanvulling op de grijze toon van het RVS, maar kan, indien gewenst, worden vermeden door behandeling met teak protector. Het word helemaal een plaatje als er in het RVS van de stoel ook teak word aangebracht die ook weer in de tafel terug komt. Dit vind u terug bij het 4SO Nexxt tuinset of het Zebra One diningset. Met een leuk muziekje op de achtergrond en wat lekkers te eten en te drinken op tafel heeft u optimaal plezier van de set en geniet u van een heerlijke dag of avond in uw eigen tuin. Wij helpen graag om tot de juiste keuze te komen!

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4 seasons outdoor passion tuinset rvs ash grey detail 1
  • 4 seasons outdoor slimm tuinset ash grey verstelbaar rvs detail 5
  • 4 seasons outdoor slimm tuinset ash grey verstelbaar rvs sfeer 1 copy
  • 4 seasons outdoor summit tuinset ash grey header
  • 4 seasons outdoor nexxt black detailfoto 1
  • zebra naxos detail rovex taupe a
4 seasons outdoor resort dining
4 Seasons Outdoor Resort Tuinset Taupe

4Seasons Resort: Uniek gestroomlijnde duurzame roestvrijstalen stoel. - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

taste 4seasons palma 91140 anthracite
Taste 4Seasons Palma Tuinset Antraciet

Taste 4Seasons Palma Dining: Stapelbare dining tuinstoel leverbaar in de kleuren natural en antraciet. Minimalistisch design, strakke afwerking en fantastisch comfort. Uniek in zijn soort door het gedraaide wicker vlechtwerk.

Bekijk artikelen

taste 4seasons bohemian dining 91145
Taste 4Seasons Bohemian Tuinset

Taste 4Seasons Bohemian Dining: klinkt als muziek in de oren! Moderne vlechtwerk tuinstoel in de natural kleur. Heerlijk comfortabel door het bijpassend zit en rugkussen. Spider legs onderstel wat een strakke uitstraling geeft.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie