sunslogo1 3

SUNS

Samen van de zon genieten. Comfortabel en in stijl. SUNS levert alles wat je nodig hebt. Meubelen voor buiten: positief, authentiek én eigenzinnig. Voortdurende innovatie en tastbaar design leiden tot producten met karakter. Let the sunshine in …
SUNS heeft een duidelijke voorkeur voor robuuste materialen. Teak, aluminium, wicker, textileen, rosewood geven je buitenmeubilair uitstraling. Vriendelijk voor het oog en bestand tegen intensief gebruik. Veel tuinmeubelen van SUNS kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Natuurlijke materialen kunnen naar verloop van tijd verkleuren, dat hoort bij de eigenschappen van het product. Waar u op kunt rekenen is dat SUNS-producten lang meegaan.

Vorm en functie moeten samensmelten. Tot een product waar je keer op keer van geniet. Om heel comfortabel in te zitten of naar te kijken. Een rustpunt voor tuin, patio of terras. SUNS neemt design serieus. Het resultaat is buitenmeubilair met aantrekkingskracht. Positief, authentiek en eigenzinnig.

Slippers aan, loungemuziekje op de achtergrond, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek ... Dat noemen wij het SUNS-gevoel! Maximaal relaxen en iedere zonnestraal pakken die je pakken kan. Maak kennis met SUNS, een merk in tuinmeubelen. Sharing the sun together.

 

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie