Houe tuinmeubelen

HOUE

Het Deense designmerk HOUE is opgericht in 2007 en combineert groot comfort met mooi design. Ze streven bij hun producten naar een hoge standaard in vakmanschap. Omdat ze voor unieke producten kiezen, zijn ze geen merk dat zich richt op massaproductie. Ieder onderdeel, bout en scharnier is heel specifiek uitgekozen. Jesper K. Thomsen, Henrik Pedersen en Roee Magdassi zijn de gerenommeerde designers van dit kwaliteitsmerk die een hoge standaard willen waarborgen zodat alle producten aan hun eisen van design, prijs en kwaliteit voldoen. Daarmee zijn ze een trots onderdeel van het Scandinavische designerfgoed. Hun producten staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.

Om je tuin, balkon of terras een stijlvolle update te geven, ben je aan het juiste adres in de buitencollectie van HOUE. Dit Deense merk biedt een geschikte collectie kwalitatief hoogwaardige buitenmeubels die geschikt zijn voor restaurants, hotels en kantoren. Kenmerkend voor de buitenmeubels is dat ze voornamelijk van gepoedercoat aluminium zijn gemaakt en een ultraviolet laag bevatten waardoor ze om minimaal onderhoud vragen en makkelijk te verplaatsen zijn. Zo kunt u optimaal genieten en relaxen in het zonnetje onder het genot van je favoriete boek en drankje.

houe click circle 150 with all collours
HOUE Click Dining Collectie

HOUE Click Dining collectie: Stapelbare tuinstoelen met en zonder arm en hoge of lage rug! Diverse vrolijke kleuren en modellen! Combineren goed met verschillende Houe Tables. Officiƫle HOUE Dealer Europa.

Bekijk artikelen

houe click lounge chair stoel relax
HOUE Click Lounge Collectie

HOUE Click Lounge collectie: Verstelbare standenstoel, schommelstoel en loungestoel! Diverse kleuren en varianten. De standenstoel combineert goed met meerdere tafels. Ook diverse bijzettafels beschikbaar.

Bekijk artikelen

Click houe dining sun lounge
HOUE Click Sun Collectie

HOUE Click Sun collectie: Heerlijk genieten in de zon met een lounger die bij u past! Diverse kleuren en modellen! De Rocker is verstelbaar door het eigen gewicht en de lounger is met een verstelbare rug.

Bekijk artikelen

houe reclips chairs
HOUE ReClips Dining Collectie

HOUE ReClips Dining collectie: Lichtgewicht met een minimalistisch ontwerp. Sinds 2021 bestaand uit volledig gerecycled plastic! De tuinstoel is ontworpen door Henrik Pedersen, een van oorsprong Deense designer die we al kennen van de iconische Click!

Bekijk artikelen

houe clips rocking chair sfeerfoto
HOUE ReClips Lounge Collectie

HOUE ReClips Lounge collectie: Lichtgewicht met een minimalistisch ontwerp. Sinds 2021 bestaand uit volledig gerecycled plastic! De tuinstoel is ontworpen door Henrik Pedersen, een van oorsprong Deense designer die we al kennen van de iconische Click!

Bekijk artikelen

poan lounge en dining metal chairs poan dining green 2
HOUE Poan Dining Collectie

HOUE Poan dining collectie: Een zitcomfort dat je niet verwacht van een metalen stoel! Leverbaar in poan dining stoel als ook een barstoel! Haal Frankrijk naar de achtertuin!

Bekijk artikelen

poan set 1
HOUE Poan Lounge Collectie

HOUE Poan lounge collectie: Een zitcomfort dat je niet verwacht van een metalen stoel!

Bekijk artikelen

strecht houe tafel 2
HOUE Table Collectie

Houe Tafel Collectie: Een duurzame tafel die past in iedere inrichting!

Bekijk artikelen

houe level loungeset
HOUE Level Loungeset

Houe Level Lounge: Scandinavisch design en vakmanschap met grote aantrekkingskracht. HOUE biedt een collectie die altijd aan hoge eisen op het gebied van design, prijs en kwaliteit voldoet.

Bekijk artikelen

houe molo sunbed sfeer 4
HOUE Molo Collectie

De Molo sunbed ligstoel is de ultieme ligstoel van deze zomer. Lekker languit een bruin kleurtje kweken? Dat kan. Rechtop een boek lezen? Kan ook. Deze ligstoel is namelijk verstelbaar in wel vijf posities!

Bekijk artikelen

houe avon loungeset alpine
HOUE Avon Loungeset

HOUE AVON Lounge: tijdloos karakter, zeer lichte uitstraling en een laag strak profiel, met behoud van een hoog comfortniveau. Scandinavisch design en vakmanschap met grote aantrekkingskracht.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie