applebeenieuw

AppleBee

Een tuinmeubelmerk met een uniek design van Nederlandse bodem. Door originele ontwerpen is Apple Bee sinds 1998 een toonaangevend merk in de tuinmeubelenbranche geworden. 

Voor Apple Bee is het vanzelfsprekend om met de beste materialen te werken, zoals teakhout, hoogwaardig aluminium en handgeweven vlechtwerk. De productie van het vlechtwerk en het aluminium vindt ‘in huis’ plaats. Dit betekent dat Apple Bee niet afhankelijk is van externe toeleveranciers. Zo kan Apple Bee de kwaliteit waarborgen en zelf de designs ontwikkelen. Alle zit- en rugkussens beschikken over een uitstekend zitcomfort. Bovendien biedt Apple Bee de keuze voor de unieke Bee Wett-technologie, die ervoor zorgt dat het schuim van uw kussens geen vocht opneemt.

De visie van Apple Bee is om consumenten zo lang mogelijk te laten genieten van hun tuinmeubelen,daarom is op alle AppleBee producten 3 jaar garanite van toepassing.. Door juiste samenwerking, gebruik van kwaliteitsmateriaal en innovatief design is Apple Bee in staat om duurzame tuinmeubelen aan te bieden. Hierdoor kunt u in uw vrije tijd nog jarenlang plezier hebben van uw Apple Bee buitenmeubelen. Op deze manier voegt Apple Bee plezier en vrije tijd samen tot ’Pleisure Design’.

Bekijk hier de catalogus van AppleBee.

AppleBee Del Mar Loungeset
AppleBee Del Mar Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Del Mar Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee. Strak kenmerkend design met aluminium buizen.

Bekijk artikelen

AppleBee XXL Factor Loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Teak PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset
AppleBee Long Island Loungeset Antique PREMIUM LINE

AppleBee Long Island Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Het teakhout is bewerkt met een Antique kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset teak Antique
AppleBee Module X Loungeset Antique PREMIUM LINE

Applebee Module X Antique Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee juul loungeset highback pavement
AppleBee Juul Loungeset Teak

Applebee Juul Loungeset: De kunst van vermindering. Een minimalistisch Scandinavisch design!

Bekijk artikelen

applebee del mar dining tuinset tuinmeubel
AppleBee Del Mar Tuinset PREMIUM LINE

Applebee Del Mar Dining: Strak kenmerkend design schoonheid vanuit welke hoek u hem ook bekijkt. In de kleuren Antique en Coastal ! Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee.

Bekijk artikelen

applebee square dining
AppleBee Square Tuinset

Applebee Square Dining: Krachtig en moderne tuinset van teakhout met bijzondere " Belt-Weaving " ! Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee.

Bekijk artikelen

applebee fleur tuinset
AppleBee Fleur Tuinset Antique Wit/Antique Bruin PREMIUM LINE

Applebee Fleur tuinset: Charme uit de jaren '30 zo in de achtertuin! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

applebee juul dining
AppleBee Juul Tuinset Teak

Applebee Juul Dining: Hippe teakhouten tuinset met prachte afwerking!

Bekijk artikelen

applebee oxford teak tafel 170cm
AppleBee Oxford Tafels

Applebee Oxford Tafel: Teakhout is het ideale houtsoort voor buiten gebruik.

Bekijk artikelen

applebee loungeset olive
AppleBee Olive Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele whitewash tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee robinson
AppleBee Robinson Lounge PREMIUM LINE

AppleBee Robinson Lounge Teak: Droom weg op uw Robinson daybed, en waan uzelf op vakantie in de achtertuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee FFF Loungeset
AppleBee FFF Loungeset Silk PREMIUM LINE

AppleBee FFF Lounge: Totaal nieuwe, hippe en stoere look, extra dikke kussens en innovatief vlechtwerk , Applebee FFF Loungeset verdient een plek in uw tuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee cocoon loungeset
AppleBee Cocoon Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Cocoon Lounge: Loungen in een geheel eigentijds jasje, prachtige ronde vormen waarin genieten een nieuwe betekenis krijgt! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee elements loungeset
AppleBee Elements XL Kubu Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge XL Kubu: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een tijdloze kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset
AppleBee Milou Loungeset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee zara dining white blaze black
AppleBee Zara Tuinset

Applebee Zara Dining: speels gevlochten en kunstig geknoopt en leverbaar in 2 kleuren. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee juul sunbed pavement
AppleBee Juul Ligbed Teak

AppleBee Juul Ligbed: Eenvoud, schoonheid en functionaliteit. Heerlijk genieten in de zon op het Applebee Juul ligbed!

Bekijk artikelen

applebee twiggy rooty chinese stool 1
AppleBee Twiggy, Rooty, Chinese Stool Salon- en Bijzettafels

AppleBee Root items: Bijzettafels gemaakt van teakhouten stammetjes.

Bekijk artikelen

applebee delgado loungeset
AppleBee Delgado Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Delgado Lounge: Ongekende luxe in Alu, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee milou dining tuinset
AppleBee Milou Tuinset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Dining Black: : Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee rooty dining
AppleBee Rooty Tuinset Teak

AppleBee Rooty Dining: Op een natuurlijke manier genieten! De complete Rooty lDining is gemaakt van ruwe teakhouten stammen. Hierdoor krijgt de Rooty tuinset zijn natuurlijke uitstraling.

Bekijk artikelen

applebee rooty loungeset
AppleBee Rooty Loungeset Teak

AppleBee Rooty Lounge: Op een natuurlijke manier genieten! De complete Rooty lounge is gemaakt van ruwe teakhouten stammen. Hierdoor krijgt de Rooty lounge zijn natuurlijke uitstraling.

Bekijk artikelen

AppleBee Frejus Loungeset
AppleBee Frejus Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Frejus Lounge: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in naturel teak. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie