niehoff 2

Niehoff Garden

Mooi leven- Dit leidende principe drijft ons om tuinmeubelen te ontwikkelen waarmee we de mooiste plekken in de zomer kunnen inrichten. Breng waardevolle tijd buiten door met vrienden en familie. Eet, kook en ontspan samen. Geniet met volle teugen van de beste tijd van het jaar - zomer. We brengen bijna de hele dag door in gesloten ruimtes; Terras en balkon als complete 'leefruimte' kunnen daarom niet voldoende belang krijgen. Hier komen we aan het einde van een lange dag tot rust en kunnen we het dagelijkse leven achter ons laten. En dit is precies waar we de mooiste plekken van de zomer inrichten met modern tuinmeubilair!

Onze passie voor tuinmeubelen komt niet zomaar uit: Niehoff staat al meer dan 40 jaar bekend om prachtige eetkamers. Als familiebedrijf bieden we sinds 1978 een grote selectie eettafels, stoelen en banken:
www.niehoff-sitzmoebel.de

De combinatie van verschillende materialen en de combinatie van klassieke en innovatieve elementen maakt ons tuinmeubilair uniek. Traditioneel teak dient als een gedenkwaardige herkenningsfunctie, terwijl elegant metaal en weerbestendige hightech stoffen onverwachte vormen aannemen. Solide vakmanschap en geavanceerde functionaliteit vormen de basis van alle geavanceerde ontwerpen. Comfortabel en praktisch - alleen meubels die aan deze eisen voldoen, worden onderdeel van de Niehoff Garden-collecties.

Woongedeelte = woongedeelte. Om deze vergelijking te laten werken, stellen we de hoogste eisen aan het ontwerp en de verwerking van ons tuinmeubilair. En op vele niveaus: van de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot de handmatige verwerking in onze zelfvoorzienende timmerfabriek in Münsterland, streven we naar tuinmeubelen waarvan de innerlijke waarden kloppen. Kwaliteit speelt al een cruciale rol bij de inkoop: we gebruiken alleen hout uit duurzame bosbouw - en we waarderen eerlijke werkomstandigheden met onze leveranciers en partners. We vertrouwen niet op brieven en zegels. We reizen daarheen, bekijken de zagerijen persoonlijk en leren de mensen achter de productie kennen. Als dit alles ons overtuigt, zullen we samenwerken.

niehoff freeport loungeset
Niehoff Freeport Loungeset

Niehoff Freeport Lounge: Het frame van de Niehoff Freeport Living loopt strak en vloeiend in elkaar over en is afgewerkt met het strak omvlochten Rope.Prachtige Duitse kwaliteits-meubelen!

Bekijk artikelen

niehoff kuta loungeset
Niehoff Kuta Loungeset

Niehoff Kuta Lounge: speels en minimalistisch samenspel van vloeiende lijnen die samenkomen en weer uit elkaar gaan, kunstig kruislings gevlochten Rope afgewerkt waardoor een speels geknoopt ruitenpatroon ontstaat... Kortom een lust voor het oog!

Bekijk artikelen

niehoff ferry dining
Niehoff Ferry & Jonas Tuinset

Niehoff Ferry & Jonas Dining: Het speelse webbing vlechtwerk zorgen voor een echte sixties look. De set is niet alleen geschikt voor buiten, maar misstaat ook niet in uw eet- of woonkamer, zeker in combinatie met de Niehoff tafel serie.

Bekijk artikelen

niehoff kubu loungeset
Niehoff Kubu Loungeset

Niehoff Kubu Lounge: minimalistisch samenspel van vloeiende lijnen die samenkomen en weer uit elkaar gaan, met kunstig kruislings gevlochten Rope afgewerkt waardoor een speels geknoopt ruitenpatroon ontstaat... Kortom een lust voor het oog!

Bekijk artikelen

niehoff azuri loungeset
Niehoff Azuri Loungeset

Niehoff Azuri Lounge: Less is more, binnen onze Niehoff Azuri serie zijn de tuinmeubelen minimalistisch maar landelijk vormgegeven met vooral functionele eenvoud en sierlijke vormgeving.

Bekijk artikelen

niehoff serra loungeset
Niehoff Serra Loungeset

Niehoff Serra Lounge: Comfortabel en licht - De Serra lounge groep heeft zichzelf tot taak gesteld om het terras een esthetisch lichte uitstraling te geven die geen concessies doet aan het comfort.

Bekijk artikelen

niehoff teakhouten hoeklounge unit
Niehoff Unit Lounge-Tuinset

Niehoff Unit Dining: Met de Unit tuinbank kunt u nu het feel-good karakter van een hoekbank naar uw terras brengen.

Bekijk artikelen

niehoff buitenkeuken pro en Basic
Niehoff Buitenkeuken

Niehoff Buitenkeuken: Basic en Pro, leverbaar in diverse varianten!

Bekijk artikelen

niehoff kubu dining
Niehoff Kubu Tuinset

Niehoff Kubu Dining: Niehoff Kubu Lounge: minimalistisch samenspel van vloeiende lijnen die samenkomen en weer uit elkaar gaan, met kunstig kruislings gevlochten Rope afgewerkt waardoor een speels geknoopt ruitenpatroon ontstaat... Kortom een lust voor he

Bekijk artikelen

niehoff kuta dining
Niehoff Kuta Tuinset

Niehoff Kuta Dining: speels en minimalistisch samenspel van vloeiende lijnen die samenkomen en weer uit elkaar gaan, kunstig kruislings gevlochten Rope afgewerkt waardoor een speels geknoopt ruitenpatroon ontstaat... Kortom een lust voor het oog!

Bekijk artikelen

Bar sets
Bar sets

Barsets

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie