cosi nieuw

Cosi Fires

Alle Cosi Fires producten zijn gemaakt om van de mooie momenten in het leven te genieten. Genieten van een glas goede wijn, gezellig met vrienden en familie op uw eigen terras of gewoon van een prachtig moment. De weersomstandigheden zijn niet elke avond goed genoeg om heerlijk buiten te genieten. Met één van de producten van Cosi fires bent u minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Verleng het zomerseizoen met de behaaglijke warmte en sfeer die de buitenhaarden u zullen geven.

Cosi fires is een eigentijds merk dat buitenbeleefproducten op de markt brengt. Cosi heeft een compleet programma gashaarden voor het buitenleven in haar collectie. Cosi-fires vuurtafels zijn trendy vormgegeven vuurtafels. De tafels zijn gemaakt van diverse soorten materialen, zoals composiet, hout, corten- staal. De tafels zijn te bestellen in diverse hippe kleuren. Daarnaast zijn diverse modellen gemaakt van hout gecombineerd met high-tech RVS. Alle vuurtafels kunnen goed gecombineerd worden met uw loungeset.

De producten worden ook wel de Hotspots genoemd. De betekenis is tweeledig. De aantrekkingskracht die van elke Cosi fire uitgaat zal zich ontwikkelen tot de Hotspot van uw omgeving. De Cosi fire is het middelpunt van uw tuin/terras. Naast de aantrekkingskracht maakt de warmte van de Cosi fire het HOTspot gevoel compleet. Enjoy the moments in life, dit is het belangrijkste wat de Cosi producten uitstralen.

Bekijk hier de catalogus van Cosi Fires.

Cosi Fires Cube vuurhaard salontafel haard buitenhaard vuur
Cosi Fires Cube Vuurhaarden

De Cosicube vuurhaard is de vierkante serie buiten gashaarden met een casual houten look! verkrijgbaar in Grey wash of Black Wash. Deze haarden zijn gemaakt van Europees larikshout.

Bekijk artikelen

cosifires detail hoofdfoto inbouwbrander
Cosi Fires Burners Inbouwbranders

Cosi Burners: Maak uw eigen sfeer in uw eigen tuintafel! inbouwbranders in het RVS en Zwart gepoedercoat en voor de niet klusser is er de Cosi Build Up!

Bekijk artikelen

Cosifires cosi stove houtkachel cosistove
Cosi Fires Stove Houtkachels

Cosi Stoves: Voor een nostalgisch en idyllisch gevoel! Prachtige haardkachel van goede kwaliteit, mooie afwerking en eenvoudige te installeren en af te werken.

Bekijk artikelen

cosifires cosiloft vuurtafel
Cosi Fires Loft Vuurtafels

Cosiloft lounge vuurtafels en buitenhaarden. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. 100cm vierkant en 120cm rechthoek vuurtafels passen goed bij elk loungeset! Ook een heuse Design Line gepoedercoat RVS frame met keramiek blad sinds 2021!

Bekijk artikelen

cosifires scoop lantaarns
Cosi Fires Scoop Lantaarns

De gaslantaarns van Cosiscoop: Timber, Bamboo, XL, Urban, Ryder, Dome, Cement, Original, Drop, Basket en Pillar! Leverbaar in diverse kleuren o.a. Terra, Black, Olive, Taupe, RVS. Ivory, White, Light Grey en Beton.

Bekijk artikelen

easyfires river dining vuurtafel d1
Bar & Dining Vuurtafels

Vuurtafels bar en dining serie. Eettafels en bartafels met brander voor heerlijk gezellig genieten in de tuin! De Relax High Dining tafels passen beter bij de hogere Lounge/Dining combinaties en de bartafel staat in elke tuin prachtig!

Bekijk artikelen

cosivista 120 vuurgaard
Cosi Fires Aluminium Vuurtafels

Cosi Alu buitenhaarden: De Cosivista, Cosiflow en Cosibrixx! Laat de sfeer op meerdere plekken in de tuin tot leven komen! Prachtige divider doorkijkhaarden maar ook loungetafel vuurtafels in gepoedercoat antraciet. Let's Get Cosi!

Bekijk artikelen

cosifires cosipure
Cosi Fires Pure Vuurtafels

De Cosipure is een afgeleide van de Cube en Loft buitenhaarden maar dan in een nieuw jasje! Strakke lijnen en verkrijgbaar in 2 verschillende maatvoeringen(100 & 120) en 2 verschillende kleuren. Voor elk wat wils!

Bekijk artikelen

cosifires heat pillow sfeer 5a
Cosi Fires Warmtekussens

Cosipillows maken frisse avonden binnen en buiten extra lang gezellig en comfortabel. De warmtekussens van Cosi beschikken over een infrarood warmte element en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Sunbrella stof.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie