applebeenieuw

AppleBee

Een tuinmeubelmerk met een uniek design van Nederlandse bodem. Door originele ontwerpen is Apple Bee sinds 1998 een toonaangevend merk in de tuinmeubelenbranche geworden. 

Voor Apple Bee is het vanzelfsprekend om met de beste materialen te werken, zoals teakhout, hoogwaardig aluminium en handgeweven vlechtwerk. De productie van het vlechtwerk en het aluminium vindt ‘in huis’ plaats. Dit betekent dat Apple Bee niet afhankelijk is van externe toeleveranciers. Zo kan Apple Bee de kwaliteit waarborgen en zelf de designs ontwikkelen. Alle zit- en rugkussens beschikken over een uitstekend zitcomfort. Bovendien biedt Apple Bee de keuze voor de unieke Bee Wett-technologie, die ervoor zorgt dat het schuim van uw kussens geen vocht opneemt.

De visie van Apple Bee is om consumenten zo lang mogelijk te laten genieten van hun tuinmeubelen,daarom is op alle AppleBee producten 3 jaar garanite van toepassing.. Door juiste samenwerking, gebruik van kwaliteitsmateriaal en innovatief design is Apple Bee in staat om duurzame tuinmeubelen aan te bieden. Hierdoor kunt u in uw vrije tijd nog jarenlang plezier hebben van uw Apple Bee buitenmeubelen. Op deze manier voegt Apple Bee plezier en vrije tijd samen tot ’Pleisure Design’.

Bekijk hier de catalogus van AppleBee.

applebee sticks and more loungeset aa2
AppleBee Sticks and More Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Sticks and More Lounge: eigenzinnig en futuristisch design, het lijkt een beetje op de Japandi-stijl:een mix van Japans en Scandinavisch. De dikke kussens in de Premium Line uitvoering zijn water en weerbestendig door de eigen BEEWETT techniek

Bekijk artikelen

applebee elements xl loungeset
AppleBee Elements XL Black Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge Black: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een moderne kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee bijou dining
AppleBee Bijou Tuinset PREMIUM LINE

AppleBee Bijou Dining: : Prachtige uitstraling van rope geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee condor loungeset
AppleBee Condor Loungeset PREMIUM LINE

Applebee Condor Lounge: De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

applebee antiqua loungeset
AppleBee Antigua Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! De Antigua heeft extreem dikke kussens die ervoor zorgen dat u volledig kunt relaxen en zijn water- en weerbestendig door onze eigen BEEWETT technologie.

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset black
AppleBee Milou Loungeset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee condor dining
AppleBee Condor Tuinset PREMIUM LINE

Applebee Condor Dining: De Condor tuinstoel heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

applebee cocoon loungeset
AppleBee Cocoon Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Cocoon Lounge: Loungen in een geheel eigentijds jasje, prachtige ronde vormen waarin genieten een nieuwe betekenis krijgt! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset coastal
AppleBee Long Island Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Long Island lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Teakhout met een Coastal kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee bijou loungeset
AppleBee Bijou Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Bijou Lounge: Prachtige uitstraling van Rope geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

AppleBee XXL Factor Loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Teak PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee milou dining tuinset
AppleBee Milou Tuinset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Dining Black: : Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset teak Antique
AppleBee Module X Loungeset Antique PREMIUM LINE

Applebee Module X Antique Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee milou dining white
AppleBee Milou Tuinset White PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset
AppleBee Long Island Loungeset Antique PREMIUM LINE

AppleBee Long Island Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Het teakhout is bewerkt met een Antique kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee FFF Loungeset
AppleBee FFF Loungeset Silk PREMIUM LINE

AppleBee FFF Lounge: Totaal nieuwe, hippe en stoere look, extra dikke kussens en innovatief vlechtwerk , Applebee FFF Loungeset verdient een plek in uw tuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset coastal
AppleBee Module X Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Module X Lounge Coastal: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee elements loungeset
AppleBee Elements XL Kubu Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge XL Kubu: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een tijdloze kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset white
AppleBee Milou Loungeset White PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge Lounge White: : Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee antiqua dining
AppleBee Antigua Tuinset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Dining: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! Het ontwerp van de Applebee Antigua tuinset is vooral gebaseerd op hoekige, kubistische vormen wat deze tuinset zo’n mooi strak karakter geeft.

Bekijk artikelen

applebee mura loungeset
Applebee Mura loungeset Black

Apple Bee Mura Lounge: De gloednieuwe Mura Lounge is een ware lust voor het oog. Naast het eigenzinnige uiterlijk van deze lounge set, is het ook nog eens een functionele toevoeging in je tuin. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee!

Bekijk artikelen

applebee mura loungeset taupe
Applebee Mura loungeset Taupe

Apple Bee Mura Lounge: De gloednieuwe Mura Lounge is een ware lust voor het oog. Naast het eigenzinnige uiterlijk van deze lounge set, is het ook nog eens een functionele toevoeging in je tuin. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee!

Bekijk artikelen

applebee olive loungeset coastal
AppleBee Olive Loungeset Teak Coastal PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele Coastal tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee bijou barset a
AppleBee Bijou Barset

AppleBee Bijou Barset: its all about appearance! Aluminium Taupe gepoedercoat frame met Rope in de kleur Ash Grey, een barstoel voor jaren lang tuinplezier. Heerlijke comfortabele zit door zit en rugkussen + een goede ondersteuning voor de onderrug.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie