Loungesets Vlechtwerk

Op zoek naar een wicker(vlechtwerk) loungeset? Wij hebben wat u zoekt! In ons uitgebreide assortiment loungesets hebben wij natuurlijk ook wicker (hoek) lounge meubelen. Wicker of ook wel vlechtwerk genoemd, wordt in de volksmond ook nog wel eens Rotan of polyrattan genoemd. Rotan is het natuurlijke (organische) vlechtmateriaal wat vroeger gebruikt werd. Wicker heeft dus het uiterlijk daarvan en is gemaakt van kunststof, vandaar dus de naam polyrattan loungeset. Kunststof heeft de eigenschap dat het goed bestand is tegen weerinvloeden en is daarom zeer geschikt als tuinmeubel. 4 Seasons Outdoor gebruikt zelfs hularo wicker, dat is de absolute top van het synthetische vlechtwerk. Daarom geven ze daar zelfs 10 jaar garantie op! Dé absolute topper van de wicker loungesets is de Kingston hoekloungeset van 4SO.

Wicker loungesets zijn onderhoudsvriendelijk, dat houd in dat een vochtige doek en een sopje voldoende zijn. Alle onderhoud tips voor uw wicker tuinmeubelen kunt u natuurlijk bij onderhoud vinden.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4seasonsoutdoor kingston hoekset
  • 4 seasons outdoor madras loungeset sfeerfoto6
  • applebee elements loungeset detail sfeer 1
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto3
  • 4 seasons outdoor brighton loungeset pure sfeerfoto1
  • s en s egg hoofdfoto
4seasons outdoor timor loungeset
4 Seasons Outdoor Timor Loungeset

4Seasons Timor Lounge: Retro cottage, maar in een nieuw jasje, om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een rank maar sterk frame van RVS. En met de 4 Seasons Outdoor 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor samoa loungeset
4 Seasons Outdoor Samoa Loungeset

4Seasons Samoa Lounge: Take it easy and relax! Prachtige Lounge met zeer goed zitcomfort en sierlijke vormgeving Geleverd in wicker geruwd Charcoal kleur draad. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4seasonsoutdoor kingston hoekset
4 Seasons Outdoor Kingston Hoek Loungeset

4Seasons Kingston Lounge: Super deluxe hoek loungeset van uitmuntend vlechtwerk met heerlijke dikke kussens voor extreem goed zit-comfort. Vorstelijk genieten met dit 4Seasons Kingston Loungeset. Kwaliteit met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor antibes lounge
4 Seasons Outdoor Antibes Loungeset

4Seasons Antibes Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw Antibes loungeset, Natuurgetrouw om te zien, maar in de bekende stevige buitenkwaliteit van 4Seasons Outdoor.

Bekijk artikelen

applebee FFF Loungeset
AppleBee FFF Loungeset Silk PREMIUM LINE

AppleBee FFF Lounge: Totaal nieuwe, hippe en stoere look, extra dikke kussens en innovatief vlechtwerk , Applebee FFF Loungeset verdient een plek in uw tuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset
AppleBee Milou Loungeset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee cocoon loungeset
AppleBee Cocoon Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Cocoon Lounge: Loungen in een geheel eigentijds jasje, prachtige ronde vormen waarin genieten een nieuwe betekenis krijgt! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor kingston loungeset
4 Seasons Outdoor Kingston Loungeset

4Seasons Kingston Lounge: Super deluxe loungeset van uitmuntend vlechtwerk met heerlijke dikke kussens voor extreem goed zit-comfort. Vorstelijk genieten met dit 4Seasons Kingston Loungeset. Kwaliteit met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

milou lounge white loungeset
AppleBee Milou Loungeset White PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge Lounge White: : Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee elements loungeset
AppleBee Elements XL Kubu Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge XL Kubu: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een tijdloze kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

taste 4seasons bo loungeset
Taste by 4 Seasons Bo Loungeset

Taste by 4Seasons Bo Lounge: Naast het tuinset Bo is er van de Bo Taste serie ook een Loungeset en Cosy lounge-Dining set verkrijgbaar waarbij de lounge dining hoger is dan een normale lounge, voor het diner gemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor savoy lounge
4 Seasons Outdoor Savoy Loungeset

4Seasons Savoy Lounge: 4 Seasons Outdoor Savoy is een serie tuinmeubelen met uitzonderlijke eigenschappen en excentrieke looks. Onze vlechtwerk specialisten zijn in staat een bijzonder patroon te verwerken in 2 kleuren.

Bekijk artikelen

applebee elements xl loungeset
AppleBee Elements XL Black Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge Black: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een moderne kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor luxor loungeset
4 Seasons Outdoor Luxor Loungeset Pebble

4Seasons Luxor Lounge: 4 Seasons Outdoor Luxor tuinmeubelen zijn onderscheidend van design en worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor brighton loungeset pure
4 Seasons Outdoor Brighton Loungeset Pure

4Seasons Brighton Lounge: Ga voor de ongekende kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!. De Brighton collectie is al jaren verkrijgbaar in ons assortiment. Klassiek design pure klasse!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor valentine loungeset pure
4 Seasons Outdoor Valentine Loungeset

4Seasons Valentine Lounge: De klassieke Valentine lounge collectie is extreem comfortabel en een lust voor het oog. Sierlijke armleuningen, fraaie rondingen en zit als gegoten. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

castle line yvette loungeset
Castle Line Yvette Loungeset Mistic Grey/Silver White

Castle Line Yvette Lounge: Loungen in romantische stijl en fenomenaal comfort.

Bekijk artikelen

applebee lounge palm bay
AppleBee Palm Bay Loungeset White Wash PREMIUM LINE

AppleBee Palm Bay Lounge: Vernieuwde look, fantastisch zitcomfort, echt AppleBee! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee juul loungeset highback pavement
AppleBee Juul Loungeset Teak

Applebee Juul Loungeset: De kunst van vermindering. Een minimalistisch Scandinavisch design!

Bekijk artikelen

taste by 4 seasons catania caramel loungeset 1
Taste by 4 Seasons Catania Loungeset

Taste by 4Seasons Catania Loungeset: Heerlijk comfortabel door de verstelbare rugleuning. Uitlopende serie, alleen nog de 2-zits bank en voetenbank in de caramel kleur beschikbaar.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor lucca loungeset
4 Seasons Outdoor Lucca Loungeset Polyloom Ice

4Seasons Lucca Lounge: Subliem comfort met een moderne look en feel. De 4SO Lucca loungeset kenmerkt zich door het strakke design en de frisse kleuren.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor indigo loungeset ice
4 Seasons Outdoor Indigo Loungeset Ice

4Seasons Indigo: Gedurfd en bescheiden met een verrassend contrast

Bekijk artikelen

SenS-Line hangstoel
SenS-Line Relax Hangstoel Mona//Dusty/Elza/Koko

SenS Hang Relaxstoelen: Trendy relaxen voor een wel zéér scherpe prijs.

Bekijk artikelen

applebee key west loungeset beach
AppleBee Key West Loungeset Beach PREMIUM LINE

Applebee Key West: Robuust en ongecompliceerd. - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie