Loungesets Vlechtwerk

Op zoek naar een wicker(vlechtwerk) loungeset? Wij hebben wat u zoekt! In ons uitgebreide assortiment loungesets hebben wij natuurlijk ook wicker (hoek) lounge meubelen. Wicker of ook wel vlechtwerk genoemd, wordt in de volksmond ook nog wel eens Rotan of polyrattan genoemd. Rotan is het natuurlijke (organische) vlechtmateriaal wat vroeger gebruikt werd. Wicker heeft dus het uiterlijk daarvan en is gemaakt van kunststof, vandaar dus de naam polyrattan loungeset. Kunststof heeft de eigenschap dat het goed bestand is tegen weerinvloeden en is daarom zeer geschikt als tuinmeubel. 4 Seasons Outdoor gebruikt zelfs hularo wicker, dat is de absolute top van het synthetische vlechtwerk. Daarom geven ze daar zelfs 10 jaar garantie op! Dé absolute topper van de wicker loungesets is de Kingston hoekloungeset van 4SO.

Wicker loungesets zijn onderhoudsvriendelijk, dat houd in dat een vochtige doek en een sopje voldoende zijn. Alle onderhoud tips voor uw wicker tuinmeubelen kunt u natuurlijk bij onderhoud vinden.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4seasonsoutdoor kingston hoekset
  • 4 seasons outdoor madras loungeset sfeerfoto6
  • applebee elements loungeset detail sfeer 1
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto3
  • 4 seasons outdoor brighton loungeset pure sfeerfoto1
  • s en s egg hoofdfoto
4 seasons outdoor timor loungeset
4 Seasons Outdoor Timor Loungeset

4Seasons Timor Lounge: Retro cottage, maar in een nieuw jasje, om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een rank maar sterk frame van RVS. En met de 4 Seasons Outdoor 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4seasonsoutdoor kingston hoekset
4 Seasons Outdoor Kingston Hoek Loungeset

4Seasons Kingston Lounge: Super deluxe hoek loungeset van uitmuntend vlechtwerk met heerlijke dikke kussens voor extreem goed zit-comfort. Vorstelijk genieten met dit 4Seasons Kingston Loungeset. Kwaliteit met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

applebee FFF Loungeset
AppleBee FFF Loungeset Silk PREMIUM LINE

AppleBee FFF Lounge: Totaal nieuwe, hippe en stoere look, extra dikke kussens en innovatief vlechtwerk , Applebee FFF Loungeset verdient een plek in uw tuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset black
AppleBee Milou Loungeset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee cocoon loungeset
AppleBee Cocoon Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Cocoon Lounge: Loungen in een geheel eigentijds jasje, prachtige ronde vormen waarin genieten een nieuwe betekenis krijgt! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor kingston loungeset
4 Seasons Outdoor Kingston Loungeset

4Seasons Kingston Lounge: Super deluxe loungeset van uitmuntend vlechtwerk met heerlijke dikke kussens voor extreem goed zit-comfort. Vorstelijk genieten met dit 4Seasons Kingston Loungeset. Kwaliteit met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset white
AppleBee Milou Loungeset White PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge Lounge White: : Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee elements loungeset
AppleBee Elements XL Kubu Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge XL Kubu: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een tijdloze kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

taste 4seasons bo loungeset
Taste by 4 Seasons Bo Loungeset

Taste by 4Seasons Bo Lounge: Naast het tuinset Bo is er van de Bo Taste serie ook een Loungeset en Cosy lounge-Dining set verkrijgbaar waarbij de lounge dining hoger is dan een normale lounge, voor het diner gemak!

Bekijk artikelen

taste 4seasons belmond loungeset natural
Taste by 4 Seasons Belmond Loungeset Natural

Taste 4 Seasons Belmond Lounge: moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch, maar in een nieuw jasje, om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een rank maar sterk frame van RVS. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee elements xl loungeset
AppleBee Elements XL Black Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge Black: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een moderne kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor savoy lounge
4 Seasons Outdoor Savoy Loungeset

4Seasons Savoy Lounge: 4 Seasons Outdoor Savoy is een serie tuinmeubelen met uitzonderlijke eigenschappen en excentrieke looks. Onze vlechtwerk specialisten zijn in staat een bijzonder patroon te verwerken in 2 kleuren.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor luxor loungeset
4 Seasons Outdoor Luxor Loungeset Pebble

4Seasons Luxor Lounge: 4 Seasons Outdoor Luxor tuinmeubelen zijn onderscheidend van design en worden gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor brighton loungeset pure
4 Seasons Outdoor Brighton Loungeset Pure

4Seasons Brighton Lounge: Ga voor de ongekende kwaliteit van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!. De Brighton collectie is al jaren verkrijgbaar in ons assortiment. Klassiek design pure klasse!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor valentine loungeset pure
4 Seasons Outdoor Valentine Loungeset

4Seasons Valentine Lounge: De klassieke Valentine lounge collectie is extreem comfortabel en een lust voor het oog. Sierlijke armleuningen, fraaie rondingen en zit als gegoten. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

taste 4seasons belmond loungeset antraciet
Taste by 4 Seasons Belmond Loungeset Antraciet

Taste 4 Seasons Belmond Lounge: moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch, maar in een nieuw jasje, om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een rank maar sterk frame van RVS. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

SenS-Line hangstoel
SenS-Line Relax Hangstoel Mona//Dusty/Elza/Koko

SenS Hang Relaxstoelen: Trendy relaxen voor een wel zéér scherpe prijs.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor nomad beanbag
4 Seasons Outdoor Nomad Beanbag

4Seasons Nomad Beanbag: de zitzak voor buiten! Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Nomad serie. De Nomad Beanbags zijn bekleed met buitenstof en gevuld met korrels die zich optimaal vormen naar uw lichaam.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre loungeset antraciet
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Antraciet-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De 4Seasons Sempre serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Rope details.

Bekijk artikelen

applebee bijou loungeset
AppleBee Bijou Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Bijou Lounge: Prachtige uitstraling van Rope geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor castello loungeset
4 Seasons Outdoor Castello Loungeset

4Seasons Castello Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Castello Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons delano living a
Taste by 4 Seasons Delano Lounge Antraciet

Taste 4Seasons Delano Lounge: Tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De Taste Delano serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Wicker details.

Bekijk artikelen

taste 4 seasons delano living frost
Taste by 4 Seasons Delano Frost Grey

Taste 4Seasons Delano Lounge: Tuinmeubelen van Taste by 4 Seasons hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De Taste Delano serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Wicker details.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre daybed
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Teak-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Sempre Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie