Loungesets Teak

Ieder teakhouten (hoek)loungeset in onze collectie is uniek. De teak loungesets worden gemaakt van duurzaam hout en perfect afgewerkt. Dat de smaakvolle trend die teakhout en aluminium samenvoegt in één loungemeubel doorzet is in onze collectie duidelijk zichtbaar.

Teak hout is dé ideale houtsoort voor buiten; door zijn natuurlijke oliën is teakhout volledig weersbestendig en behoeft geen bijzonder onderhoud om in het Hollandse klimaat te overleven. Na verloop van tijd zal het hout verkleuren naar een grijze tint, als dan de teakhouten meubelen regelmatig een schoonheidsbeurt met een sopje van 'groene zeep' krijgen ontstaat de muisgrijze tint die we ook wel van het scheepsdek kennen: een sieraad voor uw tuin! ook zal Teakhout in de loop der tijd haarscheurtjes gaan vertonen: Wanneer je kiest voor teakhout, verwachten we dat je deze eigenschappen waardeert. Alle onderhoudsmiddelen en tips bieden wij op onze website aan. Zodat u kunt genieten van de warme uitstraling van uw teak loungeset.

Wilt u het comfort van de teak loungeset zelf ervaren? Dan nodigen wij u uit in de showroom. Daar kunt u alle loungesets bekijken die u maar wilt. Populaire teak loungesets zijn bijvoorbeeld de AppleBee Olve Loungeset
Teakhouten platform loungesets zijn helemaal in en een absolute trend in relax loungesets, een echte Eye catcher is het 4SO Cucina loungeset en de Applebee Antiqua Loungeset is een unieke combinatie van materialen

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4 seasons outdoor polo loungeset sfeerfoto 5
  • 4seasonsoutdoor duke loungeset detial sfeer 1
  • 4seasonsoutdoor fidji loungeset detail 2
  • suns boston loungeset wit header 2
  • 4seasonsoutdoor mistral teak loungeset detail 4
  • 4seasons outdoor mistral loungeset detail sfeer 2
applebee olive loungeset coastal
AppleBee Olive Loungeset Teak Coastal PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele Coastal tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset
AppleBee Long Island Loungeset Antique PREMIUM LINE

AppleBee Long Island Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Het teakhout is bewerkt met een Antique kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee antiqua loungeset
AppleBee Antigua Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! De Antigua heeft extreem dikke kussens die ervoor zorgen dat u volledig kunt relaxen en zijn water- en weerbestendig door onze eigen BEEWETT technologie.

Bekijk artikelen

taste 4seasons legend loungeset
Taste 4Seasons Legend Loungeset Teak

Taste 4Seasons Legend Lounge: has it! Compact Authentiek teakhouten loungeset met dikke vaste kussens voor lange zomeravonden, incl. afdekhoezen.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor cucina loungeset
4 Seasons Outdoor Cucina Loungeset Teak

4Seasons Cucina Lounge: Authentiek maar helemaal 2021 teakhouten loungeset met dikke kussens. Moderne gepoedercoat RVS onderstel. Een comfortabel 4Seasons Outdoor loungeset met een strakke uitstraling dat in alle details verfijning uitstraalt.

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset teak Antique
AppleBee Module X Loungeset Antique PREMIUM LINE

Applebee Module X Antique Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset coastal
AppleBee Long Island Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Long Island lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Teakhout met een Coastal kleur finish.

Bekijk artikelen

AppleBee XXL Factor Loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Teak PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset coastal
AppleBee Module X Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Module X Lounge Coastal: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee robinson
AppleBee Robinson Lounge PREMIUM LINE

AppleBee Robinson Lounge Teak: Droom weg op uw Robinson daybed, en waan uzelf op vakantie in de achtertuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee luc lounge
AppleBee Luc Loungeset

AppleBee Luc Lounge: Uitnodigende Loungestoel in prachtig Charcoal Belt met Teakhout! De AppleBee Luc lounge collectie is een ware eye-catcher.

Bekijk artikelen

applebee loungeset olive
AppleBee Olive Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele whitewash tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

houe molo sunbed sfeer 4
HOUE Molo Collectie

De Molo sunbed ligstoel is de ultieme ligstoel van deze zomer. Lekker languit een bruin kleurtje kweken? Dat kan. Rechtop een boek lezen? Kan ook. Deze ligstoel is namelijk verstelbaar in wel vijf posities!

Bekijk artikelen

greenchair orbit loungestoel natural
GreenChair Orbit Loungestoel

GreenChair Orbit: Een moderne loungestoel voor in uw tuin! En verkrijgbaar in 2 verschillende modellen wat uw tuin extra flair geeft. Met het frame van aluminium/kunststof Wicker en kussens van Olefin is deze loungestoel ideaal voor buiten.

Bekijk artikelen

AppleBee Frejus Loungeset
AppleBee Frejus Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Frejus Lounge: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in naturel teak. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

AppleBee Del Mar Loungeset
AppleBee Del Mar Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Del Mar Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee. Strak kenmerkend design met aluminium buizen.

Bekijk artikelen

applebee la croix loungeset
AppleBee La Croix Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee La Croix Lounge: Haute couture voor op het terras! Minimalistisch vorm gegeven met bijzondere details. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor altea loungeset
4 Seasons Outdoor Altea Loungeset

4Seasons Altea Lounge: Het robuuste teakhouten plateau in combinatie met antraciet gekleurde Rope en licht grijs gekleurde kussens zorgt voor een harmonieuze sfeer. Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

niehoff teakhouten hoeklounge unit
Niehoff Unit Lounge-Tuinset

Niehoff Unit Dining: Met de Unit tuinbank kunt u nu het feel-good karakter van een hoekbank naar uw terras brengen.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor carthago loungeset
4 Seasons Outdoor Carthago Loungeset Frozen

4Seasons Carthago lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Carthago Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor endless loungeset
4 Seasons Outdoor Endless Loungeset

4Seasons Endles Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset, uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne uitstraling. Prachtige combinatie van aluminiumen teakhout. Endles modulaire lounge mogelijkheden dus eindeloos....!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor raphael loungeset
4 Seasons Outdoor Raphael Loungeset Frozen

4Seasons Raphael Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Raphael Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee condor loungeset
AppleBee Condor Loungeset PREMIUM LINE

Applebee Condor Lounge: De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre daybed
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Teak-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Sempre Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie