Loungesets Teak

Ieder teakhouten (hoek)loungeset in onze collectie is uniek. De teak loungesets worden gemaakt van duurzaam hout en perfect afgewerkt. Dat de smaakvolle trend die teakhout en aluminium samenvoegt in één loungemeubel doorzet is in onze collectie duidelijk zichtbaar.

Veel mensen maken zich zorgen over hoe ze teak moeten onderhouden en dat het meer onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld aluminium loungesets. Gelukkig bieden wij een volledige ontzorging daarin. We leggen volledig uit hoe u het beste met uw tuinmeubel om kan gaan. En alle onderhoudsmiddelen en tips bieden wij op onze website aan. Zodat u kunt genieten van de warme uitstraling van uw teak loungeset.

Wilt u het comfort van de teak loungeset zelf ervaren? Dan nodigen wij u uit in de showroom. Daar kunt u alle loungesets bekijken die u maar wilt. Populaire teak loungesets zijn bijvoorbeeld de XXL-Factor van AppleBee
Teakhouten platform loungesets zijn helemaal in en een absolute trend in relax loungesets, een echte Eye catcher is het 4SO Cucina loungeset platform.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4 seasons outdoor polo loungeset sfeerfoto 5
  • 4seasonsoutdoor duke loungeset detial sfeer 1
  • 4seasonsoutdoor fidji loungeset detail 2
  • suns boston loungeset wit header 2
  • 4seasonsoutdoor mistral teak loungeset detail 4
  • 4seasons outdoor mistral loungeset detail sfeer 2
applebee long island loungeset
AppleBee Long Island Loungeset Antique PREMIUM LINE

AppleBee Long Island Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Het teakhout is bewerkt met een Antique kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee antiqua loungeset
AppleBee Antigua Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! De Antigua heeft extreem dikke kussens die ervoor zorgen dat u volledig kunt relaxen en zijn water- en weerbestendig door onze eigen BEEWETT technologie.

Bekijk artikelen

taste 4seasons legend loungeset
Taste 4Seasons Legend Loungeset Teak

Taste 4Seasons Legend Lounge: has it! Compact Authentiek teakhouten loungeset met dikke vaste kussens voor lange zomeravonden, incl. afdekhoezen.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor cucina loungeset
4 Seasons Outdoor Cucina Loungeset Teak

4Seasons Cucina Lounge: Authentiek maar helemaal 2021 teakhouten loungeset met dikke kussens. Moderne gepoedercoat RVS onderstel. Een comfortabel 4Seasons Outdoor loungeset met een strakke uitstraling dat in alle details verfijning uitstraalt.

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset teak Antique
AppleBee Module X Loungeset Antique PREMIUM LINE

Applebee Module X Antique Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor carthago loungeset
4 Seasons Outdoor Carthago Loungeset Frozen

4Seasons Carthago lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Carthago Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor endless loungeset
4 Seasons Outdoor Endless Loungeset

4Seasons Endles Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset, uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne uitstraling. Prachtige combinatie van aluminiumen teakhout. Endles modulaire lounge mogelijkheden dus eindeloos....!

Bekijk artikelen

applebee loungeset olive
AppleBee Olive Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele whitewash tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

AppleBee Frejus Loungeset
AppleBee Frejus Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Frejus Lounge: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in naturel teak. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset coastal
AppleBee Long Island Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Long Island lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Teakhout met een Coastal kleur finish.

Bekijk artikelen

applebee rooty loungeset
AppleBee Rooty Loungeset Teak

AppleBee Rooty Lounge: Op een natuurlijke manier genieten! De complete Rooty lounge is gemaakt van ruwe teakhouten stammen. Hierdoor krijgt de Rooty lounge zijn natuurlijke uitstraling.

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset coastal
AppleBee Module X Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Module X Lounge Coastal: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons arcade loungeset
4 Seasons Outdoor Arcade Loungeset

4Seasons Arcade Lounge: Uniek platform loungebank met heerlijk dikke kussens. Door het design lijkt het alsof de bank boven het terras zweeft. Onderhoudsvriendelijke materialen zorgen voor langdurig lounge plezier met dit 4Seasons kwaliteits produkt!

Bekijk artikelen

AppleBee XXL Factor Loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Teak PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

4seasons outdoor raphael loungeset
4 Seasons Outdoor Raphael Loungeset Frozen

4Seasons Raphael Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Raphael Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee san miguel loungeset
AppleBee San Miguel Loungeset Teak

Applebee San Miguel Lounge: Onbewerkte, natuurlijke teakhouten boomstammen in de San Miguel collectie zorgt voor een verfrissende nieuwe look binnen het assortiment van Apple Bee.

Bekijk artikelen

applebee lounge black xxl factor loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Black PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge Black: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee la croix loungeset
AppleBee La Croix Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee La Croix Lounge: Haute couture voor op het terras! Minimalistisch vorm gegeven met bijzondere details. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

applebee robinson
AppleBee Robinson Lounge PREMIUM LINE

AppleBee Robinson Lounge Teak: Droom weg op uw Robinson daybed, en waan uzelf op vakantie in de achtertuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor avalon loungeset
4 Seasons Outdoor Avalon Loungeset Frozen

4Seasons Avalon Lounge: een prachtig teakhouten onderstel, heerlijke zit en rugkussen, zachte Frozen tint Rope draad, gebogen lijnenspel, een top lounge... dat is de Avalon loungeset van 4Seasons Outdoor. Volledig moduleerbaar dus zelf samen te stellen.

Bekijk artikelen

applebee twiggy loungeset
AppleBee Twiggy Loungeset Teak

AppleBee Twiggy Loungeset: Waan jezelf op vakantie met deze teakhouten lounge! De complete Twiggy lounge is gemaakt van ruwe teakhouten stammen. Hierdoor krijgt de Twiggy lounge zijn natuurlijke uitstraling.

Bekijk artikelen

niehoff teakhouten hoeklounge unit
Niehoff Unit Lounge-Tuinset

Niehoff Unit Dining: Met de Unit tuinbank kunt u nu het feel-good karakter van een hoekbank naar uw terras brengen.

Bekijk artikelen

applebee luc lounge
AppleBee Luc Loungeset

AppleBee Luc Lounge: Uitnodigende Loungestoel in prachtig Charcoal Belt met Teakhout! De AppleBee Luc lounge collectie is een ware eye-catcher.

Bekijk artikelen

applebee juul loungeset highback pavement
AppleBee Juul Loungeset Teak

Applebee Juul Loungeset: De kunst van vermindering. Een minimalistisch Scandinavisch design!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie