Loungesets RVS

RVS (hoek) loungesets zijn een echte Eye Catcher in uw tuin! Het is een trend de we de laatste jaren steeds meer zien: een koel materiaal zoals roestvaststaal gecombineerd met warm teakhout, een combinatie die prachtig terugkomt in het RVS loungeset belvedere van zebra. Een terras van granieten tegels of beton, enorme plantenbakken, een strak lijnenspel, precies waar de RVS tuinmeubelen  voor bedoeld zijn. De populariteit van dit materiaal is de laatste jaren enorm toegenomen en dat is niet meer dan terecht. Geen ander materiaal laat zich zo makkelijk combineren met graniet, steen of teakhout en is daarnaast gemakkelijk bestand tegen ons grillige klimaat te doorstaan.

Onderhoud heeft dit materiaal, mits goed afgewerkt wat u van een topmerk mag verwachten, bijna niet nodig, wat cleaner en een doek en u houdt het jarenlang in topconditie! 4 Seasons Outdoor heeft zelfs RVS gecombineerd met Textilene bekleding in het tivoli (dining) lounge set. Waaraan u heerlijk kunt eten maar ook relaxen op de zondag middag geen probleem in is. De Scandic is daarvan juist weer het tegenovergestelde: zeer minimalistische ranke vormen gecombineerd met Rope, de tuintrend van 2018!

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • belverdere detail
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto2
  • belverdere detail 2
  • sfeer belverdere 1
  • belverdere sfeer2
  • tivoli sfeer
zebra belverdere loungeset
Zebra Belvedere Loungeset RVS

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey of Tuva medium Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

4seasons outdoor mistral loungeset
4 Seasons Outdoor Mistral Loungeset RVS

4Seasons Mistral Lounge: De 4Seasons Outdoor Mistral valt op door zijn bijzondere mix van warm teak en RVS en zijn solide en verfijnd design.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor nomad beanbag 19820
4 Seasons Outdoor Nomad Beanbag

4Seasons Nomad Beanbag: de zitzak voor buiten! Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Nomad serie. De Nomad Beanbags zijn bekleed met buitenstof en gevuld met korrels die zich optimaal vormen naar uw lichaam.

Bekijk artikelen

zebra belvedere lounge graphite a
Zebra Belvedere Loungeset RVS Grafiet

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey, Tuva medium Grey & Tuva Tweed Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie