Loungesets RVS

RVS (hoek) loungesets zijn een echte Eye Catcher in uw tuin! Het is een trend de we de laatste jaren steeds meer zien: een koel materiaal zoals roestvaststaal gecombineerd met warm teakhout, een combinatie die prachtig terugkomt in het RVS loungeset Zebra Belvedere. Een terras van granieten tegels of beton, enorme plantenbakken, een strak lijnenspel, precies waar de RVS tuinmeubelen  voor bedoeld zijn. De populariteit van dit materiaal is de laatste jaren enorm toegenomen en dat is niet meer dan terecht. Geen ander materiaal laat zich zo makkelijk combineren met graniet, steen of teakhout en is daarnaast gemakkelijk bestand tegen ons grillige klimaat te doorstaan.

Onderhoud heeft dit materiaal, mits goed afgewerkt wat u van een topmerk mag verwachten, bijna niet nodig, wat cleaner en een doek en u houdt het jarenlang in topconditie!  Bij 'blanke' rvs-tuinmeubelen (zonder coating) is het materiaal geborsteld en is het frame of onderstel glimmend. Hier kan na verloop van tijd vliegroest ontstaan door chlorides en zuren uit regen of bijvoorbeeld een nabijgelegen zwembad. Dit is eenvoudig weg te poetsen als dit tijdig gebeurd, we adviseren om afhankelijk van je situatie met enige regelmaat het rvs schoon te houden of te voorzien van een beschermer.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • belverdere detail
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto2
  • belverdere detail 2
  • sfeer belverdere 1
  • belverdere sfeer2
  • tivoli sfeer
zebra belverdere loungeset
Zebra Belvedere Loungeset RVS

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey of Tuva medium Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

zebra belvedere lounge graphite a
Zebra Belvedere Loungeset RVS Grafiet

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey, Tuva medium Grey & Tuva Tweed Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

4seasons outdoor mistral loungeset
4 Seasons Outdoor Mistral Loungeset RVS

4Seasons Mistral Lounge: De 4Seasons Outdoor Mistral valt op door zijn bijzondere mix van warm teak en RVS en zijn solide en verfijnd design.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor nomad beanbag
4 Seasons Outdoor Nomad Beanbag

4Seasons Nomad Beanbag: de zitzak voor buiten! Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Nomad serie. De Nomad Beanbags zijn bekleed met buitenstof en gevuld met korrels die zich optimaal vormen naar uw lichaam.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie