Loungesets Rope

Op zoek naar een rope (synthetisch draad) loungeset? Wij hebben wat u zoekt! In ons uitgebreide assortiment loungesets hebben wij natuurlijk ook rope (hoek) lounge meubelen. Rope is materiaal dat bestaat uit synthetisch draad. Het draad wordt tot in de kern gekleurd. Het synthetische draad is erg sterk waardoor het touw niet zal verslappen. Het voordeel van dit materiaal is dat het tegen zowel hoge als lage temperaturen kan (-40 graden en +80 graden) en dat het materiaal waterafstotend en schimmelwerend is.

WAT MAAKT ONS ROPE WEERBESTENDIG?

Onze ronde draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw minimaal uitrekt en neemt bovendien geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van onze tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast.

Het materiaal Rope is dus zeer geschikt voor in uw tuin.  De combinatie van Aluminium of Teakhout met Rope geeft een chique uitstraling en een natuurlijke look, zoals bij de 4seasons Outdoor Positano Loungeset en de 4 Seasons Raphael Loungeset

Rope loungesets zijn onderhoudsvriendelijk, dat houd in dat een vochtige doek en een sopje voldoende zijn. Alle onderhoud tips voor uw rope tuinmeubelen kunt u natuurlijk bij onderhoud vinden.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4seasonsoutdoor scandic lounge stoel detail g
  • taste by 4 seasons elba lounge sfeerfoto 1
  • 4seasons outdoor ramblas living d1 2
  • 4seasonsoutdoor oslo sfeer detail aaa
  • 4seasons outdoor ramblas living d7 2
  • applebee menton loungeset black frame silk rope detail 3
4 seasons outdoor sempre daybed
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Teak-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Sempre Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor fabrice loungeset
4 Seasons Outdoor Fabrice Loungeset

4Seasons Fabrice Lounge: Deze forse lounge set heeft een retro onderstel en het comfort van deze prachtige lounge Fabrice collectie is geweldig en staat garant voor vele uren tuingenot. Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Fabrice serie.

Bekijk artikelen

applebee bijou loungeset
AppleBee Bijou Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Bijou Lounge: Prachtige uitstraling van Rope geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor castello loungeset
4 Seasons Outdoor Castello Loungeset

4Seasons Castello Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Castello Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor ravello loungeset
4 Seasons Outdoor Ravello Loungeset

4Seasons Ravello lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Ravello Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor raphael loungeset
4 Seasons Outdoor Raphael Loungeset Frozen

4Seasons Raphael Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Raphael Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor kaya loungeset
4 Seasons Outdoor Kaya Loungeset

4Seasons Kaya lounge: 2 comfortabele banken die met de antraciet Rope rug en armleuningen één geheel vormen. Het antracieten aluminium onderstel met de zogenoemde "office" onderstel zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt, een unieke product van 4Seasons

Bekijk artikelen

4seasons outdoor carthago loungeset
4 Seasons Outdoor Carthago Loungeset Frozen

4Seasons Carthago lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Carthago Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor accor lounge
4 Seasons Outdoor Accor Loungeset

4Seasons Accor Lounge: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De 4Seasons Accor serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Rope details.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor avalon loungeset
4 Seasons Outdoor Avalon Loungeset Frozen

4Seasons Avalon Lounge: een prachtig teakhouten onderstel, heerlijke zit en rugkussen, zachte Frozen tint Rope draad, gebogen lijnenspel, een top lounge... dat is de Avalon loungeset van 4Seasons Outdoor. Volledig moduleerbaar dus zelf samen te stellen.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor positano loungeset
4 Seasons Outdoor Positano Loungeset

4Seasons Positano Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Positano Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor primavera lounge
4 Seasons Outdoor Primavera Loungeset

4Seasons Primavera Lounge: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De 4Seasons Primavera serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Rope details.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor malibu lounge
4 Seasons Outdoor Malibu Loungeset

4Seasons Malibu lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Malibu loungestoel, een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor fortuna loungeset
4 Seasons Outdoor Fortuna Loungeset

4Seasons Fortuna lounge: Comfortabele banken die met de antraciet Rope rug en armleuningen één geheel vormen. Het antracieten aluminium onderstel met de zogenoemde "office" onderstel zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt, een unieke product van 4Season

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor bernini loungeset frozen
4 Seasons Outdoor Bernini Loungeset Frozen

4Seasons Bernini Loungeset: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De Bernini serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige rope details.

Bekijk artikelen

applebee pure loungeset
AppleBee Pure Loungeset

AppleBee Pure Lounge: Met het prachtige frame gewikkeld in weaving rope in de kleur Pavement! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre loungeset antraciet
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Antraciet-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De 4Seasons Sempre serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Rope details.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor carthago
4 Seasons Outdoor Carthago Loungeset Platinum

4Seasons Carthago lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Carthago Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee elle loungeset rope
AppleBee Elle Loungeset Rope PREMIUM LINE

Applebee Elle Lounge: De Elle lounge heeft een strakke, elegante look. De mooie rondingen en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Elle een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

taste 4seasons arturo loungeset
Taste 4Seasons Arturo Loungeset

Taste 4Seasons Arturo lounge: make yourself comfortable! Aluminium loungeset met karakteristieke vormen gecombineerd met Rope vlechtwerken warm teakhout met prachtige kussens. Geheel naar eigen smaak in te richten!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor play loungeset
4 Seasons Outdoor Play Loungeset

4Season Play Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset ! De Play Loungeset van 4 Seasons outdoor is uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne maar toch landelijke uitstraling en een natural touch.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor wing loungeset
4 Seasons Outdoor Wing Loungeset

4Seasons Wing Lounge: Deze forse lounge set heeft een retro onderstel en het comfort van deze prachtige lounge Wing collectie is geweldig en staat garant voor vele uren tuingenot. Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Wing Living serie.

Bekijk artikelen

zebra pollux lounge
Zebra Pollux Loungeset

Zebra Pollux Lounge: geeft elke buitenruimte een exclusieve sfeer. Bovendien maakt hij indruk met zijn stoere design, hoge mate van comfort en hoogwaardige materiaalverwerking

Bekijk artikelen

4seasons Outdoor Babilonia living
4 Seasons Outdoor Babilonia Loungeset

4Seasons Babilonia Lounge: De 4Seasons Babilonia serie kenmerkt zich door het prachtige patroon van geknoopt Rope dat door de experts van 4 Seasons Outdoor handmatig geknoopt wordt. De lijnen van het elegante frame vormen een stijlvol design.

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie