Loungesets

Met een loungeset kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Breng het huiselijke naar buiten en zorg ervoor dat u met het complete gezin of een stel vrienden kunt genieten van het heerlijke weer. Met een loungeset neemt u buiten plaats in het comfort van een woonkamer, met materialen die het buiten uitstekend doen. Zo vind u bij ons in het assortiment hoekloungesets in diverse materialen. Denk hierbij aan teak loungesets zoals de Long Island van AppleBee en echte wicker vlechtwerk loungesets die het in de tuin fantastische blijven doen! Het Kingston hoekloungeset van 4SO is hier een mooi voorbeeld van. De trend van 2021 is de combinatie van meerdere materialen in één loungeset, bijvoorbeeld teak met RVS of teakhout met aluminium.

Bij al onze scherpgeprijsde loungesets zijn de kussens natuurlijk inbegrepen bij het aanbod. Onderaan de product pagina vindt u alle informatie die u maar wenst te weten. Afmetingen, kleuren, materialen wij geven er graag antwoord op. Zo kunt u een loungeset samenstellen dat volledig naar uw wens is waarvan u straks heerlijk kan gaan genieten in eigen tuin! 

Sinds een aantal jaren is er een nieuwe trend in het tuinmeubelandschap: Rope loungeset, wij vinden het fantastisch! Modern, comfortabel en je raakt er niet op uitgekeken, bijvoorbeeld de Ramblas van 4Seasons, een plaatje toch?!

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4 seasons outdoor kingston sfeerfoto2
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto4
  • apple bee del mar lounge set premiumline logo header
  • belverdere sfeer
  • 4 seasons outdoor madras loungeset sfeerfoto3
  • 4seasonsoutdoor scandic lounge set sfeer 1
4seasons outdoor cucina loungeset
4 Seasons Outdoor Cucina Loungeset Teak

4Seasons Cucina Lounge: Authentiek maar helemaal 2021 teakhouten loungeset met dikke kussens. Moderne gepoedercoat RVS onderstel. Een comfortabel 4Seasons Outdoor loungeset met een strakke uitstraling dat in alle details verfijning uitstraalt.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor accor lounge
4 Seasons Outdoor Accor Loungeset

4Seasons Accor Lounge: Tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor hebben een uniek design en worden gemaakt om het hele jaar van te genieten. De 4Seasons Accor serie is onderscheidend door minimalistische vormgeving en prachtige Rope details.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor metropolitan loungeset
4 Seasons Outdoor Metropolitan Loungeset

4Seasons Metropolitan Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, ultradikke en comfortabele kussens. Het Metropolitan Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is niet zomaar een loungeset maar het toppunt ervan!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor avalon loungeset
4 Seasons Outdoor Avalon Loungeset Frozen

4Seasons Avalon Lounge: een prachtig teakhouten onderstel, heerlijke zit en rugkussen, zachte Frozen tint Rope draad, gebogen lijnenspel, een top lounge... dat is de Avalon loungeset van 4Seasons Outdoor. Volledig moduleerbaar dus zelf samen te stellen.

Bekijk artikelen

taste 4 seasons nostra lounge
Taste 4Seasons Nostra Loungeset

Taste 4Seasons Nostra Lounge: Elegantly equipped! Stijlvolle platform lounge met teakhouten accenten en comfortabele kussen!

Bekijk artikelen

zebra belverdere loungeset
Zebra Belvedere Loungeset RVS

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey of Tuva medium Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

4seasons outdoor endless loungeset
4 Seasons Outdoor Endless Loungeset

4Seasons Endles Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset, uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne uitstraling. Prachtige combinatie van aluminiumen teakhout. Endles modulaire lounge mogelijkheden dus eindeloos....!

Bekijk artikelen

applebee loungeset olive
AppleBee Olive Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele whitewash tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor coast loungeset
4 Seasons Outdoor Coast Loungeset

4Seasons Coast Lounge: De Coast loungeserie is een opvallend concept wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de paradepaardjes van de 4 Seasons Outdoor collectie. Een minimalistische serie tuinmeubelen die in design maar ook in comfort uitblinkt!

Bekijk artikelen

houe avon loungeset alpine
HOUE Avon Loungeset

HOUE AVON Lounge: tijdloos karakter, zeer lichte uitstraling en een laag strak profiel, met behoud van een hoog comfortniveau. Scandinavisch design en vakmanschap met grote aantrekkingskracht.

Bekijk artikelen

applebee antiqua loungeset
AppleBee Antigua Loungeset Teak PREMIUM LINE

AppleBee Antigua Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee! De Antigua heeft extreem dikke kussens die ervoor zorgen dat u volledig kunt relaxen en zijn water- en weerbestendig door onze eigen BEEWETT technologie.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor trentino loungeset
4 Seasons Outdoor Trentino Loungeset

4Seasons Trentino Lounge: Het strakke frame van Trentino is supermodern. Door de dunne vierkante buis van rvs kunnen we door weinig materiaal te gebruiken toch hele sterke tuinmeubelen maken. loungeset. 4Seasons Trentino loungeset met industriële looks.

Bekijk artikelen

applebee module x loungeset coastal
AppleBee Module X Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Module X Lounge Coastal: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair Teak loungeset ! De Applbee Module-X is uniek in opstellings mogelijkheden, met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor savoy lounge
4 Seasons Outdoor Savoy Loungeset

4Seasons Savoy Lounge: 4 Seasons Outdoor Savoy is een serie tuinmeubelen met uitzonderlijke eigenschappen en excentrieke looks. Onze vlechtwerk specialisten zijn in staat een bijzonder patroon te verwerken in 2 kleuren.

Bekijk artikelen

applebee sticks and more loungeset aa2
AppleBee Sticks and More Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Sticks and More Lounge: eigenzinnig en futuristisch design, het lijkt een beetje op de Japandi-stijl:een mix van Japans en Scandinavisch. De dikke kussens in de Premium Line uitvoering zijn water en weerbestendig door de eigen BEEWETT techniek

Bekijk artikelen

taste 4seasons elba loungeset
Taste by 4 Seasons Elba Loungeset

Taste by 4Seasons Elba Lounge: living in style! Naast het tuinset is er ook een loungeset van de Elba Taste 4Seasons Lounge serie, zo kan het gehele terras in één sfeer worden ingericht. Minimalistisch en elegant!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor play loungeset
4 Seasons Outdoor Play Loungeset

4Season Play Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset ! De Play Loungeset van 4 Seasons outdoor is uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne maar toch landelijke uitstraling en een natural touch.

Bekijk artikelen

taste 4 seasons new mauritius loungeset antraciet
Taste 4Seasons New Mauritius Loungeset Matt Carbon

Taste by 4Seasons New Mauritius Lounge: striking simplicity! Modern loungeset met hoog zitcomfort. Leverbaar in een hoekopstelling en sofa met stoelen, zowel 2,5 als de 3-zits bank. Volledig moduleerbaar!

Bekijk artikelen

applebee elements loungeset
AppleBee Elements XL Kubu Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge XL Kubu: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een tijdloze kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

taste 4seasons Montigo Loungeset
Taste by 4 Seasons Montigo Loungeset

Taste 4Seasons Montigo Lounge: pure stylish design! Altijd passend bij de situatie: een hoek-loungeset, een bank met 2 stoelen of anders een hoog lounge diningset! strak en comfortabel.

Bekijk artikelen

applebee robinson
AppleBee Robinson Lounge PREMIUM LINE

AppleBee Robinson Lounge Teak: Droom weg op uw Robinson daybed, en waan uzelf op vakantie in de achtertuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

AppleBee XXL Factor Loungeset
AppleBee XXL Factor Loungeset Teak PREMIUM LINE

Applebee XXL Factor Lounge: Groot, groter, grootst, een lounge van formaat! Ongekende luxe in teak, in een formaat om in te verdwalen.Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak !

Bekijk artikelen

4seasons altoro loungeset
4 Seasons Outdoor Altoro Loungeset

4Seasons Altoro Lounge: Comfortabel loungeset met een moderne vormen en uitstraling in een kleur die helemaal van deze tijd is...een echte moderne living! Een uniek product van het kwaliteitsmerk 4Seasons Outdoor. Een echte eye catcher op uw terras!

Bekijk artikelen

taste 4seasons arturo loungeset
Taste 4Seasons Arturo Loungeset

Taste 4Seasons Arturo lounge: make yourself comfortable! Aluminium loungeset met karakteristieke vormen gecombineerd met Rope vlechtwerken warm teakhout met prachtige kussens. Geheel naar eigen smaak in te richten!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie