Loungeset Aluminium

Op zoek naar een aluminium loungeset? Binnen ons assortiment is elk aluminium (hoek) loungeset grondig getest of het aan de kwaliteitsnormen voldoet. Niet alleen het loungeset is van een hoge kwaliteit maar ook de kussens, die er natuurlijk standaard bij worden geleverd. Onze aluminium loungesets zijn altijd voorzien een poedercoating, dit zorgt voor een duurzaam loungeset wat jaren meegaat! Dat de smaakvolle trend die aluminium en teakhout samenbrengt in één loungemeubel doorzet is in onze collectie duidelijk zichtbaar. Zo is er de Taste Meridien hoek-loungeset.

Voor het juiste behoud van uw aluminium loungeset raden wij altijd aan er een beschermhoes bij aan te schaffen die uw relax hoekset beschermt tegen alle weersinvloeden en bijv. vogelpoep. De lounge beschermhoezen zijn gelukkig in diverse maten te verkrijgen zodat welk alu loungeset u ook kiest deze beschermt blijft.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4seasons outdoor premium lounge detail 2
  • 4seasons outdoor byron detail 8
  • ocean sfeer 3
  • suns stockholm loungeset wit detail sfeer 1
  • castle line primavera loungeset wit
  • zijkant cosmo sfeer
4seasons outdoor duke loungeset
4 Seasons Outdoor Duke Loungeset

4Seasons Duke: Stoer, industrieel, modern, met extra comfort.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor endless loungeset
4 Seasons Outdoor Endless Loungeset

4Seasons Endles Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset, uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne uitstraling. Prachtige combinatie van aluminiumen teakhout. Endles modulaire lounge mogelijkheden dus eindeloos....!

Bekijk artikelen

applebee condor loungeset
AppleBee Condor Loungeset PREMIUM LINE

Applebee Condor Lounge: De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

taste 4seasons legend loungeset
Taste 4Seasons Legend Loungeset Teak

Taste 4Seasons Legend Lounge: has it! Compact Authentiek teakhouten loungeset met dikke vaste kussens voor lange zomeravonden, incl. afdekhoezen.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor meteoro loungeset
4 Seasons Outdoor Meteoro Loungeset

4Seasons Meteoro Lounge: Forse aluminium buizen, strakke lijnen en geweldige vormgeving maken de Meteoro lounge set favoriet. Door de strakke antraciet lijnen te combineren met dikke zachtgrijze kussens ziet de Meteoro set er modern en uitnodigend uit.

Bekijk artikelen

4seasons arcade loungeset
4 Seasons Outdoor Arcade Loungeset

4Seasons Arcade Lounge: Uniek platform loungebank met heerlijk dikke kussens. Door het design lijkt het alsof de bank boven het terras zweeft. Onderhoudsvriendelijke materialen zorgen voor langdurig lounge plezier met dit 4Seasons kwaliteits produkt!

Bekijk artikelen

houe avon loungeset alpine
HOUE Avon Loungeset

HOUE AVON Lounge: tijdloos karakter, zeer lichte uitstraling en een laag strak profiel, met behoud van een hoog comfortniveau. Scandinavisch design en vakmanschap met grote aantrekkingskracht.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor empire loungeset
4 Seasons Outdoor Empire Loungeset

4Seasons Empire Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, dikke en comfortabele kussens. Het Empire Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is stoer en modern loungeset.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor metropolitan loungeset
4 Seasons Outdoor Metropolitan Loungeset

4Seasons Metropolitan Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, ultradikke en comfortabele kussens. Het Metropolitan Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is niet zomaar een loungeset maar het toppunt ervan!

Bekijk artikelen

taste 4seasons meridien loungeset
Taste by 4 Seasons Meridien Loungeset

Taste by 4Seasons Meridien Lounge: Moderne design, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk zitcomfort zijn dé kenmerken van de Taste 4 Seasons Outdoor Meridien Loungeset!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor kaya loungeset
4 Seasons Outdoor Kaya Loungeset

4Seasons Kaya lounge: 2 comfortabele banken die met de antraciet Rope rug en armleuningen één geheel vormen. Het antracieten aluminium onderstel met de zogenoemde "office" onderstel zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt, een unieke product van 4Seasons

Bekijk artikelen

Houe Level Loungeset
HOUE Level Loungeset Basic Grey

Houe Level Lounge: Scandinavisch design en vakmanschap met grote aantrekkingskracht. HOUE biedt een collectie die altijd aan hoge eisen op het gebied van design, prijs en kwaliteit voldoet.

Bekijk artikelen

applebee elle loungeset
AppleBee Elle Loungeset Alu PREMIUM LINE

Applebee Elle Lounge: De Elle lounge heeft een strakke, elegante look. De mooie rondingen en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Elle een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor trentino loungeset
4 Seasons Outdoor Trentino Loungeset

4Seasons Trentino Lounge: Het strakke frame van Trentino is supermodern. Door de dunne vierkante buis van rvs kunnen we door weinig materiaal te gebruiken toch hele sterke tuinmeubelen maken. loungeset. 4Seasons Trentino loungeset met industriële looks.

Bekijk artikelen

taste 4seasons flexx loungeset
Taste 4Seasons Flexx Loungeset

Taste 4Seasons Flexx Lounge: dine & rest! Veelzijdigheid in de puurste zin van het woord, loungen, liggen, zonnen, eten en relaxen het kan met de Flexx Lounge !

Bekijk artikelen

4seasons outdoor coast loungeset
4 Seasons Outdoor Coast Hoek Loungeset

4Seasons Coast Lounge: Moderne minimalistische uitstraling met een natural touch . Extra dikke en zeer comfortabele kussens, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor. De 4Seasons Coast is afgewerkt minimalistische comfortabele teakhouten armleggers

Bekijk artikelen

taste 4seasons dazzling loungeset
Taste 4Seasons Dazzling Loungeset

Taste 4Seasons Dazzling Lounge: such a display! Onderhoudsvrij moduleerbaar aluminium loungeset met verstelbare rugleuning, hoog zitcomfort en prachte afwerking.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor capitol
4 Seasons Outdoor Capitol Loungeset

4Seasons Capitol Lounge: Met de 4Seasons Capitol lounge set zit je goed. Dikke, zachte kussens en een hoge rugleuning maken deze tuinmeubelen tot een van de meest comfortabele in de 4Seasons Outdoor collectie.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor patio loungeset
4 Seasons Outdoor Patio Loungeset

4Seasons Patio Lounge: industriële looks, minimalistische vormgeving, een strak frame gemaakt van rvs voor optimale stevigheid, luxe en unieke uitstraling door de combinatie van verschillende materialen. De 4Seasons Patio loungeset uniek van alle kanten!

Bekijk artikelen

taste 4seasons omega loungeset
Taste 4Seasons Omega Loungeset White

Taste 4Seasons Omega Lounge White: aesthetic power! Comfortabel loungeset met heerlijk dikke kussens en hoog zitcomfort. Prachtige vormen! Ook verkrijgbaar in hoek opstelling!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons nostra lounge
Taste 4Seasons Nostra Loungeset

Taste 4Seasons Nostra Lounge: Elegantly equipped! Stijlvolle platform lounge met teakhouten accenten en comfortabele kussen!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor coast loungeset
4 Seasons Outdoor Coast Loungeset

4Seasons Coast Lounge: De Coast loungeserie is een opvallend concept wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de paradepaardjes van de 4 Seasons Outdoor collectie. Een minimalistische serie tuinmeubelen die in design maar ook in comfort uitblinkt!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons new mauritius loungeset antraciet
Taste 4Seasons New Mauritius Loungeset Matt Carbon

Taste by 4Seasons New Mauritius Lounge: striking simplicity! Modern loungeset met hoog zitcomfort. Leverbaar in een hoekopstelling en sofa met stoelen, zowel 2,5 als de 3-zits bank. Volledig moduleerbaar!

Bekijk artikelen

zebra park lounge
Zebra Park Loungeset

Zebra Park Lounge: geeft elke buitenruimte een exclusieve sfeer. Bovendien maakt hij indruk met zijn elegante design, hoge mate van comfort en hoogwaardige materiaalverwerking

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie