Loungeset Aluminium

Op zoek naar een aluminium loungeset? Binnen ons assortiment is elk aluminium (hoek) loungeset grondig getest of het aan de kwaliteitsnormen voldoet. Niet alleen het loungeset is van een hoge kwaliteit maar ook de kussens, die er natuurlijk standaard bij worden geleverd. Onze aluminium loungesets zijn altijd voorzien een poedercoating, dit zorgt voor een duurzaam loungeset wat jaren meegaat! Door geavanceerde machines en robots kunnen we dit materiaal perfect verwerken tot strakke profielen en subtiel gebogen buizen. Veel designs in ons assortiment zijn alleen mogelijk door lasers te gebruiken die unieke vormen kunnen snijden en door las-robots in te zetten die zorgen voor een perfecte afwerking.

Dat de smaakvolle trend die aluminium en teakhout samenbrengt in één loungemeubel doorzet is in onze collectie duidelijk zichtbaar. Zo is er de Taste Meridien loungeset en 4 Season Outdoor Meteoro Loungeset.

Voor het juiste behoud van uw aluminium loungeset raden wij altijd aan er een beschermhoes bij aan te schaffen die uw relax hoekset beschermt tegen alle weersinvloeden en bijv. vogelpoep. De lounge beschermhoezen zijn gelukkig in diverse maten te verkrijgen zodat welk alu loungeset u ook kiest deze beschermt blijft.

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4seasons outdoor premium lounge detail 2
  • 4seasons outdoor byron detail 8
  • ocean sfeer 3
  • suns stockholm loungeset wit detail sfeer 1
  • castle line primavera loungeset wit
  • zijkant cosmo sfeer
taste 4seasons meridien loungeset
Taste by 4 Seasons Meridien Loungeset

Taste by 4Seasons Meridien Lounge: Moderne design, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk zitcomfort zijn dé kenmerken van de Taste 4 Seasons Outdoor Meridien Loungeset!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor figaro loungeset
4 Seasons Outdoor Figaro Loungeset

4Seasons Figaro Lounge: Moderne minimalistische uitstraling met een Scandinavische touch . Extra dikke en zeer comfortabele kussens, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor. De 4Seasons Figaro is afgewerkt volgens het principe: Less is More!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor ibiza loungeset
4 Seasons Outdoor Ibiza Loungeset

4Seasons Ibiza Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, ultradikke en comfortabele kussens. Het Ibiza Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is niet zomaar een loungeset maar het toppunt ervan!

Bekijk artikelen

applebee sticks and more loungeset aa2
AppleBee Sticks and More Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Sticks and More Lounge: eigenzinnig en futuristisch design, het lijkt een beetje op de Japandi-stijl:een mix van Japans en Scandinavisch. De dikke kussens in de Premium Line uitvoering zijn water en weerbestendig door de eigen BEEWETT techniek

Bekijk artikelen

4seasons outdoor meteoro loungeset
4 Seasons Outdoor Meteoro Loungeset

4Seasons Meteoro Lounge: Forse aluminium buizen, strakke lijnen en geweldige vormgeving maken de Meteoro lounge set favoriet. Door de strakke antraciet lijnen te combineren met dikke zachtgrijze kussens ziet de Meteoro set er modern en uitnodigend uit.

Bekijk artikelen

applebee condor loungeset
AppleBee Condor Loungeset PREMIUM LINE

Applebee Condor Lounge: De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

zebra belvedere lounge graphite a
Zebra Belvedere Loungeset RVS Grafiet

Zebra Belvedere: Uiterst elegant met een hoog niveau van comfort. Leverbaar in de kleuren Olefin Grey, Tuva medium Grey & Tuva Tweed Grey! - VRAAG UW KORTING AAN -

Bekijk artikelen

applebee mura loungeset taupe
Applebee Mura loungeset Taupe

Apple Bee Mura Lounge: De gloednieuwe Mura Lounge is een ware lust voor het oog. Naast het eigenzinnige uiterlijk van deze lounge set, is het ook nog eens een functionele toevoeging in je tuin. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee!

Bekijk artikelen

applebee mura loungeset
Applebee Mura loungeset Black

Apple Bee Mura Lounge: De gloednieuwe Mura Lounge is een ware lust voor het oog. Naast het eigenzinnige uiterlijk van deze lounge set, is het ook nog eens een functionele toevoeging in je tuin. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons amari loungeset
Taste by 4 Seasons Amari Loungeset

Taste by 4Seasons Amari Lounge: Moderne design, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk zitcomfort zijn dé kenmerken van de Taste 4 Seasons Outdoor Amari Loungeset!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor kaya loungeset
4 Seasons Outdoor Kaya Loungeset

4Seasons Kaya lounge: 2 comfortabele banken die met de antraciet Rope rug en armleuningen één geheel vormen. Het antracieten aluminium onderstel met de zogenoemde "office" onderstel zorgen ervoor dat het hele plaatje klopt, een unieke product van 4Seasons

Bekijk artikelen

taste 4 seasons cortina loungeset
Taste by 4 Seasons Cortina Loungeset

Taste 4Seasons Cortina Lounge: pure stylish design! Strak en comfortabel aluminium loungeset met karakteristieke vormen gecombineerd met warm teakhout en prachtige kussens. Geheel naar eigen smaak in te richten!

Bekijk artikelen

applebee elle loungeset rope
AppleBee Elle Loungeset Rope PREMIUM LINE

Applebee Elle Lounge: De Elle lounge heeft een strakke, elegante look. De mooie rondingen en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Elle een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

zebra cubo loungeset
Zebra Cubo Loungeset

Zebra Cubo: Loungen zoals u zelf wilt! kies uw ideale combinatie van meubels en geniet!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor capitol
4 Seasons Outdoor Capitol Loungeset

4Seasons Capitol Lounge: Met de 4Seasons Capitol lounge set zit je goed. Dikke, zachte kussens en een hoge rugleuning maken deze tuinmeubelen tot een van de meest comfortabele in de 4Seasons Outdoor collectie.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor empire loungeset
4 Seasons Outdoor Empire Loungeset

4Seasons Empire Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, dikke en comfortabele kussens. Het Empire Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is stoer en modern loungeset.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor metropolitan loungeset
4 Seasons Outdoor Metropolitan Loungeset

4Seasons Metropolitan Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, ultradikke en comfortabele kussens. Het Metropolitan Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is niet zomaar een loungeset maar het toppunt ervan!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor coast loungeset
4 Seasons Outdoor Coast Hoek Loungeset

4Seasons Coast Lounge: Moderne minimalistische uitstraling met een natural touch . Extra dikke en zeer comfortabele kussens, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor. De 4Seasons Coast is afgewerkt minimalistische comfortabele teakhouten armleggers

Bekijk artikelen

4seasons arcade loungeset
4 Seasons Outdoor Arcade Loungeset

4Seasons Arcade Lounge: Uniek platform loungebank met heerlijk dikke kussens. Door het design lijkt het alsof de bank boven het terras zweeft. Onderhoudsvriendelijke materialen zorgen voor langdurig lounge plezier met dit 4Seasons kwaliteits produkt!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons new mauritius loungeset antraciet
Taste 4Seasons New Mauritius Loungeset Matt Carbon

Taste by 4Seasons New Mauritius Lounge: striking simplicity! Modern loungeset met hoog zitcomfort. Leverbaar in een hoekopstelling en sofa met stoelen, zowel 2,5 als de 3-zits bank. Volledig moduleerbaar!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor endless loungeset
4 Seasons Outdoor Endless Loungeset

4Seasons Endles Lounge: Flexibiliteit zonder grenzen.Volledige modulair loungeset, uniek in opstellings mogelijkheden met een moderne uitstraling. Prachtige combinatie van aluminiumen teakhout. Endles modulaire lounge mogelijkheden dus eindeloos....!

Bekijk artikelen

taste 4 seasons nostra lounge
Taste 4Seasons Nostra Loungeset

Taste 4Seasons Nostra Lounge: Elegantly equipped! Stijlvolle platform lounge met teakhouten accenten en comfortabele kussen!

Bekijk artikelen

taste 4seasons dazzling loungeset
Taste 4Seasons Dazzling Loungeset

Taste 4Seasons Dazzling Lounge: such a display! Onderhoudsvrij moduleerbaar aluminium loungeset met verstelbare rugleuning, hoog zitcomfort en prachte afwerking.

Bekijk artikelen

taste 4 seasons aurora loungeset antraciet
Taste by 4 Seasons Aurora Loungeset-Antraciet

Taste by 4Seasons Aurora Lounge: Moderne design, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk zitcomfort zijn dé kenmerken van de Taste 4 Seasons Outdoor Aurora Loungeset!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie