Loungesets

Met een loungeset kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen tuin. Breng het huiselijke naar buiten en zorg ervoor dat u met het complete gezin of een stel vrienden kunt genieten van het heerlijke weer. Met een loungeset neemt u buiten plaats in het comfort van een woonkamer, met materialen die het buiten uitstekend doen. Zo vind u bij ons in het assortiment hoekloungesets in diverse materialen. Denk hierbij aan loungesets zoals de AppleBee Condor en echte wicker vlechtwerk loungesets die het in de tuin fantastische blijven doen! Het Kingston hoekloungeset van 4SO is hier een mooi voorbeeld van. De trend van 2022 is de combinatie van meerdere materialen in één loungeset, bijvoorbeeld teak met RVS of teakhout met aluminium zoals de 4 Seasons Outdoor Ibiza Loungeset. Complete 4 Seasons Outdoor Store!

Bij al onze scherpgeprijsde loungesets zijn de kussens natuurlijk inbegrepen bij het aanbod. Onderaan de product pagina vindt u alle informatie die u maar wenst te weten. Afmetingen, kleuren, materialen wij geven er graag antwoord op. Zo kunt u een loungeset samenstellen dat volledig naar uw wens is waarvan u straks heerlijk kan gaan genieten in eigen tuin! 

Sinds een aantal jaren is er een nieuwe trend in het tuinmeubelandschap: Rope loungeset, wij vinden het fantastisch! Modern, comfortabel en je raakt er niet op uitgekeken, bijvoorbeeld  de 4 Seasons Castello Lounge, een plaatje toch?!

Komt u een bepaald type of merk niet bij ons tegen? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden!

  • 4 seasons outdoor kingston sfeerfoto2
  • 4 seasons outdoor luton loungeset pearl sfeerfoto4
  • apple bee del mar lounge set premiumline logo header
  • belverdere sfeer
  • 4 seasons outdoor madras loungeset sfeerfoto3
  • 4seasonsoutdoor scandic lounge set sfeer 1
4 seasons outdoor castello loungeset
4 Seasons Outdoor Castello Loungeset

4Seasons Castello Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Castello Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor ibiza loungeset
4 Seasons Outdoor Ibiza Loungeset

4Seasons Ibiza Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, ultradikke en comfortabele kussens. Het Ibiza Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is niet zomaar een loungeset maar het toppunt ervan!

Bekijk artikelen

applebee milou loungeset black
AppleBee Milou Loungeset Black PREMIUM LINE

AppleBee Milou Lounge: Prachtige uitstraling van wilgenteen geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor meteoro loungeset
4 Seasons Outdoor Meteoro Loungeset

4Seasons Meteoro Lounge: Forse aluminium buizen, strakke lijnen en geweldige vormgeving maken de Meteoro lounge set favoriet. Door de strakke antraciet lijnen te combineren met dikke zachtgrijze kussens ziet de Meteoro set er modern en uitnodigend uit.

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor figaro loungeset
4 Seasons Outdoor Figaro Loungeset

4Seasons Figaro Lounge: Moderne minimalistische uitstraling met een Scandinavische touch . Extra dikke en zeer comfortabele kussens, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor. De 4Seasons Figaro is afgewerkt volgens het principe: Less is More!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor fabrice loungeset
4 Seasons Outdoor Fabrice Loungeset

4Seasons Fabrice Lounge: Deze forse lounge set heeft een retro onderstel en het comfort van deze prachtige lounge Fabrice collectie is geweldig en staat garant voor vele uren tuingenot. Ultiem zit comfort is hét kenmerk van de 4Seasons Fabrice serie.

Bekijk artikelen

applebee condor loungeset
AppleBee Condor Loungeset PREMIUM LINE

Applebee Condor Lounge: De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. Top kwaliteit van Applebee!

Bekijk artikelen

4seasonsoutdoor kingston hoekset
4 Seasons Outdoor Kingston Hoek Loungeset

4Seasons Kingston Lounge: Super deluxe hoek loungeset van uitmuntend vlechtwerk met heerlijke dikke kussens voor extreem goed zit-comfort. Vorstelijk genieten met dit 4Seasons Kingston Loungeset. Kwaliteit met 10 jaar garantie op het vlechtwerk!

Bekijk artikelen

4 seasons outdoor sempre daybed
4 Seasons Outdoor Sempre Loungeset-Teak-Silver Grey

4Seasons Sempre Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Sempre Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee sticks and more loungeset aa2
AppleBee Sticks and More Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Sticks and More Lounge: eigenzinnig en futuristisch design, het lijkt een beetje op de Japandi-stijl:een mix van Japans en Scandinavisch. De dikke kussens in de Premium Line uitvoering zijn water en weerbestendig door de eigen BEEWETT techniek

Bekijk artikelen

applebee bijou loungeset
AppleBee Bijou Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Bijou Lounge: Prachtige uitstraling van Rope geeft een natuurlijke sfeer aan uw loungeset! Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor carthago loungeset
4 Seasons Outdoor Carthago Loungeset Frozen

4Seasons Carthago lounge: Elegant design, subliem comfort en moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Carthago Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset
AppleBee Long Island Loungeset Antique PREMIUM LINE

AppleBee Long Island Lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Het teakhout is bewerkt met een Antique kleur finish.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor raphael loungeset
4 Seasons Outdoor Raphael Loungeset Frozen

4Seasons Raphael Lounge: een moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch die zo kenmerkend is voor het Design van de Raphael Living....... een lust voor het oog! Een unieke product van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

taste 4seasons meridien loungeset
Taste by 4 Seasons Meridien Loungeset

Taste by 4Seasons Meridien Lounge: Moderne design, hoogwaardige materialen en uitzonderlijk zitcomfort zijn dé kenmerken van de Taste 4 Seasons Outdoor Meridien Loungeset!

Bekijk artikelen

applebee FFF Loungeset
AppleBee FFF Loungeset Silk PREMIUM LINE

AppleBee FFF Lounge: Totaal nieuwe, hippe en stoere look, extra dikke kussens en innovatief vlechtwerk , Applebee FFF Loungeset verdient een plek in uw tuin! Met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

4seasons arcade loungeset
4 Seasons Outdoor Arcade Loungeset

4Seasons Arcade Lounge: Uniek platform loungebank met heerlijk dikke kussens. Door het design lijkt het alsof de bank boven het terras zweeft. Onderhoudsvriendelijke materialen zorgen voor langdurig lounge plezier met dit 4Seasons kwaliteits produkt!

Bekijk artikelen

taste 4seasons belmond loungeset natural
Taste by 4 Seasons Belmond Loungeset Natural

Taste 4 Seasons Belmond Lounge: moderne maar toch landelijke uitstraling met een natural touch, maar in een nieuw jasje, om het ontwerp nog meer kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een rank maar sterk frame van RVS. Kwaliteit van 4Seasons Outdoor!

Bekijk artikelen

4seasons outdoor coast loungeset
4 Seasons Outdoor Coast Hoek Loungeset

4Seasons Coast Lounge: Moderne minimalistische uitstraling met een natural touch . Extra dikke en zeer comfortabele kussens, wederom een unieke product van 4Seasons Outdoor. De 4Seasons Coast is afgewerkt minimalistische comfortabele teakhouten armleggers

Bekijk artikelen

taste 4seasons legend loungeset
Taste 4Seasons Legend Loungeset Teak

Taste 4Seasons Legend Lounge: has it! Compact Authentiek teakhouten loungeset met dikke vaste kussens voor lange zomeravonden, incl. afdekhoezen.

Bekijk artikelen

applebee long island loungeset coastal
AppleBee Long Island Loungeset Coastal PREMIUM LINE

Applebee Long Island lounge: Top kwaliteit van het Nederlandse merk AppleBee , Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak! Teakhout met een Coastal kleur finish.

Bekijk artikelen

4seasons outdoor empire loungeset
4 Seasons Outdoor Empire Loungeset

4Seasons Empire Lounge: in elk opzicht groots! Oersterk, solide en indrukwekkend robuust frame, dikke en comfortabele kussens. Het Empire Loungeset van kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor is stoer en modern loungeset.

Bekijk artikelen

applebee elements xl loungeset
AppleBee Elements XL Black Loungeset PREMIUM LINE

AppleBee Elements Lounge Black: tijdloos design met kubisme als uitgangspunt, degelijk en groots in een moderne kleur. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak!

Bekijk artikelen

applebee olive loungeset coastal
AppleBee Olive Loungeset Teak Coastal PREMIUM LINE

AppleBee Olive lounge Teak: stoer en tijdloos loungemeubel van teakhout in een originele Coastal tint. Natuurlijk met de bekende Beewett kussens van AppleBee voor heerlijk gebruiksgemak. Top kwaliteit van het Nederlandse merk Applebee!

Bekijk artikelen

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie