over ons

Over Tuinmeubelkorting.nl

Onze klanten
Tuinmeubelkorting.nl is er voor klanten die heerlijk van de tuin willen genieten. En dat met duurzame en comfortable tuinmeubelen van een uitstekende kwaliteit voor de scherpste prijs. Prachtige kwaliteit loungesets of tuinsets die volledig op u zijn afgestemt, waardoor u een echt "buiten" creeërt. Maar natuurlijk wel voor een leuke prijs, zonder de service die u bij het hogere segment tuinmeubelen mag verwachten, te verliezen. Dáárvoor koopt u bij Tuinmeubelkorting.nl

Het bedrijf
Wij zijn voort gekomen uit Tuinmeubelcentrum Sunshine/Harinck, sinds 1988 dé tuinmeubelspecialist van Zeeland, die al snel door had dat online grote kansen lagen. Sinds 2011 is de tuinmeubelkorting.nl webshop daarom ook actief als één van de eerste online tuinmeubelwinkels van Nederland. Bij ons werken gemiddeld 5 tot 10 werknemers aan de hand van de seizoensdrukte iedere dag om u zo snel mogelijk te voorzien van de mooiste en beste kwaliteitsmeubels.

Hoogte en dieptepunten
Zoals ieder bedrijf die door de crisis is heen gekomen is het een aantal jaren niet makkelijk geweest om te overleven in een branche die voornamelijk luxe producten verkoopt. Dat was voor Tuinmeubelkorting.nl niet anders. Maar om er sterker uit te komen en daardoor iedere klant nog meer te waarderen vindt u niet overal. Wij weten wat we aan u hebben en u aan ons. Sinds een aantal jaar hebben we daarom ook meerdere bussen rond rijden door heel Europa om niemand een dief van zijn eigen portomonee te laten zijn.

Onze producten:
Wij verkopen alles voor uw tuin, van terrasverwarming tot bloempotten u vindt het bij Tuinmeubelkorting.nl. Maar voor al onze producten geldt dat u er wat van mag verwachten! Namelijk: lange levensduur en veel gebruiksgemak. Met onze specifieke nazorg voor alle diverse materialen zoals: teak, aluminium, wicker, RVS en textiel kunt u de komende jaren vooral gaan genieten!

 

grafisch ontwerp & webdesign: Mecano.nl creatieve communicatie